SYLWEStER 2004< jak moze sie skonczyc zabawa u rzeszowiaka>

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Imprezka sie udała zajebiscie. wszyscy sie dobrze bawili, a w szczególnosci nasz jeden "kolega". dzieki Rapciowi mamy tutaj wszystko udokumentowane:
Kanior85

no i pozdrowienia dla wszystkich którzy sie na imprezce zjawili

Hehe zapomniales dodac ze "kolega" wypil pepsi z petami w srodku !!! to tez byl fajny ubaw

fajnie fajnie ale przydło by sie poprawic ten link znaczy sei same zdiecia bo zabawa ctr+c ctr+v nie chce sie
a i jeszcze jedno pytanie ile ta osoba wypiła???

dużo..... za dużo!!!!!!!

imprezka sie udła nie ma co widziałem juz fotki od mara sa wyjbise .Wogóle byłó fajowo co tu ukrywac wszyscy sie dobzre bawili

że sie tak zapytam kto to jest ten kanior i był u mnie na imprezie ?? bo nie pamiętam !!

Cytat:
2005-01-02 13:00:28, rzeszowiak pisze:
że sie tak zapytam kto to jest ten kanior i był u mnie na imprezie ?? bo nie pamiętam !!

Michał to jest Polak może tak go pamietasz :>

wiem
ale jakaś dziwna ksywa powina być polak i by wszyscy wiedzieli a nie sie bede domyślał !!

RZESZOWIAK TOBIE WIDZE JESZCZE NIE PRZESZŁO PO SYLWESTRZE OJ COS CIE DŁUGO TRZYMA

LUDZISKA TAK WSTEPNIE UZGODNILISMY Z MICHAŁEM ZE PRZYDAŁO BY SIE ZROBIC NASTEPNĄ IMPRE W RZESZOWIAKU NA FERIACH
I KTO BY BYŁ CHETNY TAKA MNIEJ WIECEJ DLA KTSW?????
PISAC PISAC!!

matek zrobimy nowy temacik i tam sie ludziska będą zapisywać i na bezpieczeństwo nie bedzieby brać młodszych fanów bo bedzie tak jak ze smuszem zobaczą piwo wódke i bede znowu stranty na taxi !! mołodszych nie bierzemy fanów !! a tak to sie zapisujcie

albo narazie sie tutaj wpisujcie !!

Rzeszowiak na mnie zawsze możesz liczyć!!!!!!!!!!!

Cytat:
2005-01-02 13:57:57, rzeszowiak pisze:
bo bedzie tak jak ze smuszem zobaczą piwo wódke i bede znowu stranty na taxi !! mołodszych nie bierzemy fanów

Gadalem dzis ze smuszem. z tego co mowil to odda ci kase za taxi. nie boj zaby

ok ok powiedz lepiej co tam u niego sie na chacie działo!! polak robimy jeszcze jedną impreze na feriach piszesz sie na nią??

Cytat:
2005-01-02 21:05:33, rzeszowiak pisze:
ok ok powiedz lepiej co tam u niego sie na chacie działo!! polak robimy jeszcze jedną impreze na feriach piszesz sie na nią??

No podobno ma przejebane na chacie. Stary go zwyzywał troche. Wogóle jak to powiedział, cytuje:"starzy mnie znienawidzili", wiec to najlepiej chyba oddaje sytuacje u niego na chacie A co do nastepnej imprezki to czego nie. powiedzcie tylko gdzie i kiedy. pozdro

no jak to gdzie impreza in Rzeszowiak a kiedy to na feraich pod koniec pierwszego tygodnia feri !! ale jeszcze sie ustali

ej a ferie tak wogole to są od 15 do 30 stycznia czy jak bo nie wiem

Cytat:
2005-01-02 23:07:39, einar pisze:
ej a ferie tak wogole to są od 15 do 30 stycznia czy jak bo nie wiem

A tego to ja ci juz nie powiem. to wy chodzicie jeszcze do szkoly

tak ferie sa od 15do konca miecha