MotoNews.pl

Hard tuning

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hmm przez przypadek to widzialem sadze ze co niektorzy moga sie zainteresowac albo chociazby rzucic okiem

www.firepower.pl/

Dosc ciekawe co wy na to ?

Ja osobiscie uwazam ze to juz przesada ale fajnie wyglada

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-01-27 22:10:09 ]

Hmmm, wygląda rzeczywiście fajnie ale.... nie przesadzajmy z tym tuningiem. Widziałem chyba już na tym forum link z filmikiem z Golfem z takim miotaczem ognia - faktycznie szczególnie nocą robi wrażenie. Coś w tym stylu było w jednym z odcinków "Pimp my ride" w MTV. Goście mają tam czasem odjechane zupełnie pomysły ale ten nie przeszedł, właściciel West Coast Customs powiedział sorry ale nie i musieli odłączyć (a pokazali że nawet kiełbaski można podpiec - stajesz na parkingu w lesie i nawet grilla nie trzeba rozkładać ). A tak poważnie - tego typu rzeczy są może ciekawe ale tylko na terenie zamkniętych zlotów, na ulicy jestem przeciwny. Może już za stary jestem ale tego typu tuning do mnie jakoś nie przemawia

co za duzo to nie zdrowo nawet jak dla mnie

ale to musi budzic respekt

Cytat:
2005-01-27 22:36:49, eqs pisze:
ale to musi budzic respekt

i smiech pewnie też

narazie to sie ludziom podoba, ciekawe czy przeminie tak jak sportowe tlumiki ktore tylko teraz budza politowanie u niektorych

Cytat:
2005-01-28 00:16:45, Dawciol pisze:
narazie to sie ludziom podoba, ciekawe czy przeminie tak jak sportowe tlumiki ktore tylko teraz budza politowanie u niektorych

hahaha...... czasami wprost parskam śmiechem a moja dziewczyna przybija ze mna piątki w geści gratulacyjnym (oczywiście gratrulacje dla posiadacza obiektu naszych zainteresowań). Co innego jak ktoś walnie sobie coś subtelnie dopasowanego ale gdy widzę tuby do których może wejśc moja noga albo wing-commandera (czyt. niemałe spoilery) to poprostu mam o wiele weselszą minę.

zajrzyjcie tutaj:

Wiejski Tuning

Kurczę - szkoda, że na tej stronce co zapodałem ją poniżej teraz jest tak mało zdjęć. Kiedyś były naprawdę odloty i podpisy super.

Odnośnie tych ogni z rury - nie wiem czy czytaliście o montażu - podczas gdy działa ogień to jest odłanczany silnik - więc możesz to zrobić na światłach stojąc lub zwalniając podczas jazdy. Lipa na maksa. Lepiej wsadzić sobie tam sztuczne ognie i przyspieszać.

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-01-28 15:01:56 ]

Cytat:
2005-01-27 22:42:37, speedmaster pisze:
i smiech pewnie też

Taka byla moja pierwsza reakcja

Odnosnie tlumikow to ostatnio widzialem tlumik chyba z rynny przerobiony