MotoNews.pl

ŚWIĘTA/NOWY ROK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z okazji zbliżających się świąt, wszystkim klubowiczom Blue Devil wszystkiego najlepszego oraz tego wszystkiego co sobie wymarzą

A co się tyczy nowego roku to życzę wam przyjemnego kaca na dzień po Sylwestrze

Cytat:
2004-12-20 12:09:04, Norbert84 pisze:
Z okazji zbliżających się świąt, wszystkim klubowiczom Blue Devil wszystkiego najlepszego oraz tego wszystkiego co sobie wymarzą A co się tyczy nowego roku to życzę wam przyjemnego kaca na dzień po Sylwestrze

Lepiej sie nie dalo I nawzajem

Również chciałem złożyć życzenia klubiwiczom: miłych świąt w gronie najbliższych, spokoju w święta i wszystkiego co się tylko da.

wesołych świąt , wszystkiego dobrego

Piotrek

a co kupiliscie swoim rodzicom, sympatiom na gwiazdke-jakie prezenty i czego sie spodziewacie dostac??

ja juz od swej ukochanej dostalem sweter, dla Niej kupilem suszarke do wlosow i srebrne pudelko na bizuterie a dla malutkiego siostrzenca laptopa zabawke

od rodzicow pewnie dostane pieniadze i sam sobie kupie prezent a dla nich nic nie kupuje bo powiedzieli ze nie chca, ze nie zarabiam duzo a mam wydatki itd

Ja też zycze wszystkiego naj naj!!!

Zdrowych i radosnych świąt Bożego Narodzenia w rodzinnej atmosferze

Pełnych ciepła, spokoju i radości
Świąt Bożego Narodzenia
oraz pomyślności i sukcesów
w Nowym 2005 Roku

Duzo zdrowia, radosci z zycia, szczescia w milosci, pracy, szkole (niepotrzebne skreslic), zawsze usmiechu, zycia bez pospiechu...
Wszystkiego naj...

to ja jeszcze chcialbym zyczyc wszystkim rozwagi za kolkiem... abysmy sie za rok bezproblemowo w tym gronie spotkali....

Świątecznie ! Włącz Głośniki ! Naciskaj Na Renifery !

Życzenia Noworoczne Dla Wszystkich Klubowiczów/czek Blue Devil

Wszystkiego co dobre w rozmiarze maxi, a tego co zle w rozmiarze mini
Bawcie sie dobrze na ostatniej imprezie 2004-go roku, czy to we 2 czy tez na masowce
Wystrzelcie najwieksze fajerwerki, tylko tak zeby wam nic nie pourywalo
Oby ten NOWY rok okazal sie lepszy od starego

Qui bibit, dormit; qui dormit, non peccat; qui non peccat, sanctus est (ergo: qui bibit – sanctus est)

Ile razy Miller skłamał, ile Kwach obietnic złamał, ile Beger owsa zjadła, ile Łapiński wzioł na boku... Tyle szcześcia w nowym roku

Bawcie się super na sylwestra

qrcze Gulajka ja tez chcialem to napisac
Najlepszego w nowym roku zyczy Michal wraz z rodzina

hehe wyprzedziłam Cię Wszystkiego naj

I po sylwestrze, nie bylo najgorzej, ale czuje pewien niedosyt
Jeszcze raz najlepszego w nowym roku 2005

wszystkiego najlepszego... oby caly ten byl taki dobry jak sie dobrze zaczal