MotoNews.pl

No i teraz u mnie obroty, ale trochę inaczej.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
po pewnym dystansie wchodzą na 1000 i tak stoją. Wystarczy, że wyłącze zapłon i zaraz odpalę i już wszystko jest OK?? Tak samo na Pb/ LPG. Coś się zawiesza, ale co?? Krokowy w miarę nowy (max 40kkm) i czyszczony, złączki OK??

jeżeli są w granicy 1000 to nie jest tak źle, chyba że nie rozumiem o co ci codzi?

chodzi o to, że zachowuja się niedetermistycznie. Jeżeli cały czas byłyby w tych granicach, to co innego - choć to i tak trochę za dużo. Coś jest nie tak, ale co??

mi tylko przychodzi do głowy krokowiec(najlepiej jak masz możliwość zamiany z kimś na jakiś czas) ewentualnie któryś z przewodów wysokiego szfankuje

up up, choć jak z pracy jechałem, to było wszystko OK

Kielek, ja mam to samo i nie mogę dojść co to jest. Podejrzewam, że to krokowy delikatnie się czasami wiesza. Choć jest w miarę nowy - jakieś 2 tys. koła przejechane. Nie cholery nie wiem co to może być. Przewody nowe. Czasami jeżdżę parę dni i jest spoko a czasami przez następne kilka dni stoją sobie na 1000. Napewno nie zawór odpowietrzania skrzyni korbowej. Jak zaczaisz co to jest to dawaj cynę na prv.