Gdzie można dostać amortyzatory do tylnej klapy??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie gdzie można kupić amortyzatory do tylnej klapy bmw 525 rok 89,bo te co mam cos słabo trzymają i muszę trzymać bagażnik jak go otwieram bo się zamyka.Ile może to kosztować??

W Katowicach sklep BEMKA ul Warszawska 60 lub na tej samej ulicy ale chodzi o warsztat samochodowy - prosić Krystiana.
No albo Gliwice, ale ulicy nie pamietam, właściciel nazywa się Purtak. Telefonów trzeba szukać na biurze nr lub w książce telefonicznej.

Tylko,że ja jestem z wlkp ,więc mam spory kawałek do Katowic,najlepiej chodzi mi o jakiś sklep z Poznania,lub jakis internetowy(gdzie można by coś takiego kupić)

http://www.automotosklep.home.pl/witryna_ie.htm

81 zl sztuka

Jest to czesc BMW 51 24 8 110 327 (producent Stabilus). Mozna to kupic w kazdym serwisie BMW. Jezeli interesuje ci sklep internetowy, znajdziesz to tutaj:

http://sklep2004.pl/index.php?m=dir&s=0bqfdck749ajzk9w44npt8w0l641t7y3&id_dir=988

Ok.już wiem ile mnie więcej trzeba za to położyć ok.18o zł za dwieczyli niezły wydatek.Jak by ktoś wiedział gdzie można kupić taniej to niech napisze(wiem,że pewnie na giełdzie samochodowej,ale te mogą długo nie pociągnąć)

Na gieldzie kupisz takie jak masz w tej chwili. Nie musisz sie fatygowac na gielde, moge ci dac swoje stare Przy wyciagnietym amortyzatorze nie mozna stwierdzic, czy jest sprawny

Ok to jak działają to możesz mi je dać .czyli wniosek jeden najlepiej kupić nowe i na gwarancji.Wszystko w temacie.

Cytat:
Przy wyciagnietym amortyzatorze nie mozna stwierdzic, czy jest sprawny

można można i to bardzo dokładnie domowym sposobem za pomocą wagi na każdym siłowniku pisze jaką siłą dysponuje wystarczy nim nacisnąć na wage i już wiesz czy jest sprawny czy nie

Cytat:
2005-01-04 18:53:02, hz10 pisze:
można można i to bardzo dokładnie domowym sposobem za pomocą wagi na każdym siłowniku pisze jaką siłą dysponuje wystarczy nim nacisnąć na wage i już wiesz czy jest sprawny czy nie

Cytat:
2005-01-04 18:53:02, hz10 pisze:

Miałem na myśli warunki giełdowe

widocznie niektorzy lataja z waga sklepowa po gieldzie

chyba pisze niewyrażnie więc napisze jeszcze raz :sposobem domowym nie giełdowym ani sklepowym

Ja niestety nie nosze wagi,więc jak kupię to kupie w sklepie,narazie stwoerdzam,że nie są one mi aż tak potrzebne wolę te 200 zł wydac na coś innego