Zlot efesiaków Wrocław 26-27.02

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W dniach 26-27.02.04 FSO PTK organizuje międzyklubowy zlot FSO, na który serdecznie Kolegów zapraszamy

Szczegóły odnosnie zlotu tutaj.

Nocleg w cenie 52zł za pokój 2-osobowy i 72 za 3-osobowy. Jednocześnie proszę o wpisywanie się na listę w tym wątku(nie trzeba się rejestrować na forum PTK, ale w zamian proszę o potwierdzenie rezerwacji priv'em tu, na motonews.pl), ponieważ musimy wcześniej zrobić rezerwację.

Wiem ze kilka osob z opola sie do was wybiera.

no wreszcie coś porządnego w pobliżu, na co pozwalają niewielkie zasoby finansowe nie jestem co prawda członkiem klubu, ale mam nadzieję że można przyjechać popatrzeć, pogadać, w końcu zobaczyć na żywo niektóre poldki i nie tylko tylko czy ktoś wie gdzie dokładnie jest ten plac ??

Każdy może przyjechać Zaczynamy o godzinie 10:00 na parkingu pod poczta główną przy placu Dominikańskim. Ten duuuzy parking miedzy Pocztą a fosą i Galerią.

Wielkie dzięki, kurczę już nie mogę się doczekać

nie wiem jak bedzie z kasą ale prawdopodobnie bede tam razem z GT

jak juz pisalem gdzies indziej ja na banka jestem

u nas to zalezy od warunkow pogodowych,takie ultimatum postawili mi wlasciciele samochodu

Cytat:
2005-02-06 23:34:56, GT pisze:
u nas to zalezy od warunkow pogodowych,takie ultimatum postawili mi wlasciciele samochodu

bedzie padac to nie jedziecie bo dach cieknie?

Jestem.

Alan trzeba ustalic godzine wyjazdu.

spoko floweer ustalimymo0ze jeszcze kogos sie zgarnie ze slaska i umowimy sie na a4?
ps>co z felgami?

Cytat:
2005-02-07 21:31:24, Alan28 pisze:
spoko floweer ustalimymo0ze jeszcze kogos sie zgarnie ze slaska i umowimy sie na a4? ps>co z felgami?

pojedzie GT ze scoobem.
ja wezme michala jak sie zdecyduje.

a fele na razie musze odpuscic.
sorki ale przycisnelo.
zreszta wiesz jak jest

Cytat:
2005-02-08 08:16:53, flowerman pisze:
pojedzie GT ze scoobem. ja wezme michala jak sie zdecyduje. a fele na razie musze odpuscic. sorki ale przycisnelo. zreszta wiesz jak jest

Mowisz o mnie ??

Cytat:
2005-02-08 12:01:28, Ali-En pisze:
Mowisz o mnie ??

a czy Ty sie michal nazywasz?? Mireczku

O ile mi wiadomo to nie

Ali-En ale z ciebie zawias

Nie wiem co rozumiesz przez zawias, wiec nie wiem czy sie cieszyc czy martwic

sorki, ze przerywam w OT

Co do zlotu, to na 99,9% bede... wczesniej wybieram sie jeszcze na KJS do Opola, to zapoznam sie z ekipa opolska...pozdro

wiadomo coś więcej o tym zlocie już ????

wszystko masz tu:

zlot PTK