Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Lapek_Gdansk F&F Sympatyk Prawie jak EVO 126p Warszawa / Gdańsk | 2005-01-08 14:29:47 Wpadla mi w rece stara deska z Borewicza (ta z kwadratowymi obrotkiem i predkosciomierzem po bokach i mniejszymi paliwkiem, temperatura i olejem na srodku ![]() I wlasnie zaczynam ja rozkrecac ![]() ![]() Pytanie podstawowe - da sie ten kwadratowy duzy obrotek przestwic jakos na dwa cylindry? ![]() Reszta pytan sie pewnie pojawi pozniej ![]() Lapek |
![]() cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2005-01-08 16:10:54 bylo juz o tym pisane, sam nawet to robilem. uzyl opcji SZUKAJ ! .
temperature cieczy wez sobie do temp. oleju np, zegarek wkomponuj w deske rozdzielcza, predkosciomierz pasuje praktycznie do boba ![]() |
![]() Lapek_Gdansk F&F Sympatyk Prawie jak EVO 126p Warszawa / Gdańsk | 2005-01-08 18:21:36 Znalazlem dopiero szukajac w Twoich postach ![]() ![]() Dziekowa ![]() Lapek |
![]() Lapek_Gdansk F&F Sympatyk Prawie jak EVO 126p Warszawa / Gdańsk | 2005-01-10 01:20:13 Mowilem ze sie pojawia pytania... ![]() Zrodzil mi sie w glowie pomysl pewnej cwanej konstrukcji tylko mam jeszcze jedno pytanie - czy predkosciomierz od Borewicza bedzie wspolpracowal z Maluszkiem? Nie bedzie pokazywal innej predkosci czasami? Pytanie wiem ze moze byc dziwne ale na prawde odpowiedz jest wazna dla mnie ![]() Lapek P.S. Szukalem, nie znalazlem ![]() |