[132] Podoba wam sie to?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
FIAT 132

Ale wiocha....

E tam juz ponad 2 tyś cena.Wygląda jak beemka rekin.Ciekawe ile chce z 5 koła? 79 rok.No lakier ma i alusy,no ale to nie zmienia faktu ze to nadal fiat 132.I trzeba by go było oblukać na zywo. (Widzę ze Oetinger z forum go licytuje )

yyyy nie zabardzo! jakos mi BMW przypomina z przodu blehhh

wg mnie ten samochod jest obrzydliwy 3tony plastiku i szpachli , po kiego on ladowal to wszystko na niego, taniej by go wyszlo chyba na klasyka zrobienie......no coz, sa loodzie i parapety....

wiocha na maxa....
szkoda gadac...

A mi sie podoba. Napewno ladniejszy od seryjnego 132. Extra fele i fajna glaba.

MI sie seryjny 132 nie podpba wcale fujj

a mi sie podoba tak srednio taki dziwny ale do zaakceptowania

umiescilem wczesniej link do tego auta w watku "AAAAAAAA zamordowac"

oki komentarz

fele moga sobie isc z powrotem do bejcy.... sa subtelne jak pie****niecie mlotem kowalskim

od czego jest ten przedni zderzak

czy te poszerzenia to z betonu odlano???

komentarz do wlasciciela: zaj***bac....

te aktualne 2300 PLN to za duzo jak na wartość silnika i kół, czy ktoś to chce kupić jako samochód

Dl amnie jest fatalny co nie zmienia faktu ze mi sie ogolnie 132 nie podbaja. mzoe ktos chce kupic skrzynie fele most i silnik a co do fel to te borbety niue sa zle tgylko jemu nie pasuja.

Mi się wogóle nie podoba jestem na NIE

A zauwazyliscie kto licytuje i aktualnie wygrywa aukcje ???

Oettinger

Wiec mimo wszystko są ludzie gotowi to kupic.
Po pewnych przeróbkach nie byłoby najgorsze to auto !!

delikatniejszy kolorek i jeżeli wszystko dobrze dopasowane to autko niczego sobie

Hmm...Mam abiwalentne uczucia patrząc na ten samochód...Z jednej strony klasyk więc nie przystoi, z drugiej jednak gdyby zrobić coś z tymi zderzakami to nie będzie tak źle. W tej chwili jest to dla mnie skrzyżowanie starej beemki 5 (kanciaka) i Łady...W sumie...Ale fele potęga-podobają mi się. Najważniejsze, że nie walnął jakiegoś parchatego skrzydła na bagażniku i siatexów dookoła fury

no mnie najbardziej denerwuje ten slodko-pierdzacy kolorek

a ja go dość często widuje pod uczelnią(ul. dąbrowskiego cz-wa) i na żywo wygląda nieźle, choć faktycznie plastic fantastic

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

ja bym nie chcial nim jezdzic, ale jest calkiem niezly poza 2 tylko sprawami - przod BMW-look i tyl Nascar+V8-look.
No i ogolnie z daleka ma zarys takiej wyzszej niz seria bumetki, co wyglada komicznie
ale dam mu szasne, bo moze wykaze sie czyms innym w nastepnym odcinku Idola

powiem tyle " nadaje sie"

gdybym mial stuningowac 132 wygladal by mniej wiecej tak....

od razu informuje ze robione na szybko i kolor mi wyszedl zbyt jaskrawy