Zegary!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak beda wyglądać białe zegary a podswietlenie standard na zielono?? wszyscy jakoś od razu zmieniają podswietlenie na niebiesko. ja postanowiłem pozostac wierny jednemu kolorowi zarówek.

hmm.. ujme to delikatnie: nieladnie

liked nie "ujmuj" tego tak, bo kazdemy sie podoba co innego ja np uwazam ze robienie podświetlenia na niebiesko to powielanie tego co robia wszyscy inaczej mówiąc niepodoba mi sie niebieskie podśwoetlenie ale nikomu nie mówie ze to nie ładne

białe zegary i zielone podswietlenie niewyglada najgozej,w nocy niemeczy oczu,a niebieskie intensywne moze meczyc-ale o nieb ieskim podswietleniu niech sie wypowiedza Ci ktorzy je maja

alez ja przepraszam, zapytano o opinie...
Cytat:
jak beda wyglądać białe zegary a podswietlenie standard na zielono??

to ja odpowiedzialem, zielone standardowe swiatelko bedzie za slabe

ja mam biele zegary z mocno niebieskim podswietlaniem i troche meczy przy jezdzie w nocy

ale polecam fajowy efekt w nocy

mnie tam nic nie meczy

Mnie też nic nie męczy. A mam niebieskie podświetlanie. Choć jeszcze w fazie intensywnych przeróbek, ale jest ok.

a to moze jaki
ja mam cos jak ultrafiolet

a moze z dolu niebieski a z gory gl czerwien - efekt bomba - jak zrobie fotke w nocy to zamieszcze w profilu, oczywiscie tarcze biale matt

Miałe na samym początku na zielono ale szybko zaczęłem szkać czego nowego.

Teraz jest o wiele lapiej (dla mnie). Wiadomo każdy robi tak jak mu się podoba i to jest naważniejsze,