Blaupunkt Heidelberg CD51 :))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co sądzicie o tym radyjku?? Zamierzam kupić 2szt, bo i dla braciaka, ale nie wiem czy to dobre radio jest, Ogólnie to blaupunkty to udane radyjka a ten model szczególnie mi się podoba, wypowiedzcie się w tym temacie, może ktoś ma??

Witam
Mam to radyjko i jestem zadowolony. To już trzeci Blaupunkt jaki posiadam dwa wcześniejsze "zniknęły" z auta.Jeśli chodzi o odbiór stacji radiowych dużo zależy od anteny. Oryginalne CD czyta bez trudu, troszkę gorzej z wypalonymi w domu. A i ostatnio czasami znika obraz z wyświetlacza na panelu. Nie wiem czy się panel wyrobił i nie łączy. Sprawdź to przed zakupem.

Pozdrawiam

Już właśnie przetestowałem i jestem bardzo zadowolony, wygląda super i gra niesamowicie, dla testu nagrałem w domu płytke x40 i zero problemów. tak ze jak ktoś miałby okazje nabyc takei cacko to POLECAM )

ELO

Blauki ogólnie są dobre, sam niedawno zakupiłęm STOCHOLM CD53 i wszystko gra bez zarzutu. Płytki wszystkie łącznie z tymi nagrywanymi i porysowanymi. Problemów z wyswietlaczem nie miałem... za świerza sztuka.

S.