Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-12-31 20:12:10 Pamiętacie? Wyglądał kiedyś tak:
![]() Potem, niestety zdarzyło się to: ![]() ![]() Na początku nie wyglądało tak źle: ![]() Ale potem było coraz gorzej: ![]() ![]() A przy tym byłem bliski płaczu: ![]() ![]() Ale dzisiaj...: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2005-01-01 00:39:25 jaki sliczny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trza go opic zeby sie nie rozlecial |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-01-01 02:42:34 No i nie masz na nosku... kapuchy ![]() Gratulki z okazji odbioru "dzidziusia"... znaczy się autka ![]() ![]() Pozdrawiam - SpeedR |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-01-01 11:09:10
Bo to jest tunning. Ale mam za to spojlerek (oryginalni oricośtam) i taką śmieszną podstawke pod rejestrację na przednim zderzaku. Ma ktoś coś takiego? ![]() |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-01-01 13:20:31 Gratulacje!!!
Jezeli mozna wiedziec - ile kosztowala naprawa? Bezgotowkowo bylo robione? |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-01-01 14:05:23
....czy nie przypadkiem takowej śmiesznej podstawki nie ma fabrycznie w Lanosach ??...jakoś takoś mnie się tak wydawa ![]() ZAJE....TĄ MASZ FURĘ !!.....Nowy Rok będzie też mam nadzieję tak Z...ty ! ![]() ![]() ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-01-02 11:40:27
Gotówkowo niestety... Naprawa To mniej więcej tak: Blacharz (naciąganie i spawanie): 1700 Mechanika + Lakier + drobne poprawki: 3600 Części: ok 3000 z holowaniem i innymi nieliczonymi pierdułkami ok 9000 Czyli +/- tylke ile dostałem z odszkodowania. W tych kosztach, oprócz rozbitego przodu zrobiłem też tylne drzi , tylni błotnik i zderzak które były źle naprawione przez poprzedniego właściciela... |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-01-02 12:24:24 Uff....kupa kapusty... ale przynajmniej wiesz co masz - znasz juz autko a to niebagatelna sprawa. A jezeli naprawione bylo solidnie to pojezdzi jeszcze dlugo ![]() |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-01-02 12:58:11 Superowo że wozik masz już sprawny. Życzę Ci by sprawował Ci się Esperaczek dobrze ![]() |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-01-02 19:25:22 Z tego co widze.. to mechanik dobrą robote odwalił ![]() ![]() ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-01-02 20:14:07
Wszyyyyscy chcą mieć takie same "bayery" jakie posiada SpeedR ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam - SpeedR ![]() |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2005-01-02 20:25:58 SLICZNIE SPASOWANY!!!! ![]() ![]() ![]() gratuluje dobrze przeprowadzonej naprawy. Spasować esperaka po dzwonku jest baaaaardzo ciezko. Twój wyszedł ślicznie ![]() ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-01-02 22:54:32 Dziękuję wszystkim za gratulacje.
"Zewnętrzna" powłoka jest faktycznie ładnie spasowana. Jutro jadę na pomiarówke podłużnic i reszty "punktów". Zobaczymy. A jak jeżdzi? lepiej, bo w międzyczasie zrobiłem sobie tunninga za 3,60 i założyłem ramki. Jeszcze tylko CD na lusterko i będę wymiatał... ![]() Szkoda tylko tego ładnego lakieru. Przy moim talencie niedługo znowu będzie cały porysowany ;( |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-01-06 15:52:01
Nie uwierzycie, ale mniej skrzypi.. Chyba się karoseria "ponapinała" i plastiki mniej hałasują... |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-01-06 21:29:29 Wiesz... chyba dobrze. Zrobiułem wczoraj 400 km i sprawdzałem opony co jakiś czas. Nie grzeją się. Nie ma (póki co) też śladów żeby podcinało opony. Poza tym, jest duża szansa, że zrobili go lepiej niż było. Naciągalki też tył bo wg poprzedniego właścviciela "był lekko puknięty" Niestety po zdjęcoi zderzaka tylnego itp. okazało sie że to było BARDZO lekkie puknięcie (mniej więcej takie jak u Petersena) ![]() A że faktycznie się ciszej zrobiło... Nie wiem Może jak naciągali podłużnioce, to powstały jakieś naprężenia w budzie, które spowodowały pokasowanie się luzów na mocowaniach plastików... Wstawiali też dorabiane własnoręcznie mocowania dolnej belki (tej pod chłodnicą) z trochę grubszej blachy. Może to też usztywniło. Generalnie jestem jednak chyba zadowolony. A naprawę robił jeden z lepszych lokalnie blacharzy.. Dlatego tyle czekałem... Taką ma kolejkę. |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-01-08 17:33:48 A zajechał mi koleś drogę...
|