| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-01-09 18:20:05 Jest też inny patent do wykonania, tylko musisz trafić odpowiednie radio. Generalnie chodzi o to, żeby mialo panel połączony z resztą złączem o możliwie najmniejsze liczbie złączy (mało maślane Więc tak: z (za przeproszeniem) "dupy" radia wymontowujesz przednią ściankę, w której osadza się panel, wymontowany element osadzasz w miejscu gdzie powinno być radio i łączysz przewodem wielożyłowym (chyba nie musze tłumaczyć o co biega? Nie wiem tylko czy jakimś modelom nie będzie przeszkadzała zmiana parametrów elektrycznych połączenia panelu z parkingiem (zmiana rezystancji przez wtawienie przewodów itp.) bo nie bardzo wiem na jakiej zasadzie kilkunasto- a czasem kilkudziesięcioprzyciskowy panel komunikuje się z radiem poprzez kilkupinowe złacze. Jeśli wykorzystywana jest zmienne natężenie prądu to troche lipa. Ale w tej kwestii to już by się musiał wypowiedzieć jakiś elektronik czy inny spec od Car-Audio. Jak na razie zrobiłem tak dwa radia (w tym jedno z panelem) i jakoś to działa, jedynie wyświetlacz jaja robił ale nie wiem jak to się skończyło bo auto zostało sprzedane... |
BULLITT fiat Kraków | 2005-01-09 18:45:33 Sa robione repliki z mp3 itd.....wyglada jak stare a jest w pelni wypasione..ale zaczynaja sie od 600 euro. |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-01-09 19:14:51 Poka poka - masz jakiś namiar/sznura do www czy kieś dane identyfikacyjne pod którymi możnaby szukać?? |
BULLITT fiat Kraków | 2005-01-09 19:54:24
niestety nie mam ...ale rozmawialem z bylym wlascicielem mojego taunusa i mowil ze w niemczech na zlotach zabytkow mozna wlasnie mozna kupic repliki od 600 euro. Nazyw nie znal..oglaszali sie jako Klassic ....wiec warto poszukac pod tym haslem dodajac np radio. |
BULLITT fiat Kraków | 2005-01-09 20:05:03 http://www.get2buynow.com/cars/chevroletnova.html znalazlem cos takiego ( zwroc uwage na radia ) |
Sir_Mirras F&F Sympatyk 125p KOMBI Reńska Wieś | 2005-01-10 01:02:44 Race to jest genialny pomysł [ wiadomość edytowana przez: Sir_Mirras dnia 2005-01-10 01:04:01 ] |