[K] Zbiornik wyrownawczy od plynu chlodzacego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakikolwiek, do swapa 903... najlepiej z Warszawy i okolic Przy niskiej cenie rowniez wysylka...

Pozdrawiam serdecznie!

mamz poldona trucka ale w jednymmiejscu chyba trzeba by bylo go poxylinka zalepic bo siepocil - i kupilem nowy. oddam za 5 taka. z korkiem

a przesylka ile?

a przeyslka drogo - druge tyle co za ten zbiornik...;p

Ja mam orginalny ze 127 i za 15 zeta sprzedam Niecieknacy!!

Cytat:
2005-10-18 22:14:14, HEMIGTX pisze:
Ja mam orginalny ze 127 i za 15 zeta sprzedam Niecieknacy!!

tylko taki zbiornik wogule nienadaje sie do swapa :]

od vw/audi som dobre

bieresz czy nie...

Cytat:
2005-10-19 11:59:48, fulda pisze:
tylko taki zbiornik wogule nienadaje sie do swapa :]

Ciiiii......fulda niepsuj interesow w tym watku Wkoncu jak chce robic swapa to juz czyt.na temat zbiornikow(mysle)

Sorry za OT ale czemu od 127 nie pasuje do SWAP'a ?

Cytat:
2005-10-19 22:04:48, GR235I3K pisze:
Sorry za OT ale czemu od 127 nie pasuje do SWAP'a ?

Bo w nim tylko cisnienie reguluje poziom plynu a w innych jak np.poldkowy masz waz co idzie do duzego obiegu W 127 masz tylko jeden kruciec o sr 8mm i tylko tym on reg.poziom w chlodnicy i cezko sie to odpowietrza.

Cytat:
2005-10-19 19:44:36, HEMIGTX pisze:
Ciiiii......fulda niepsuj interesow w tym watku Wkoncu jak chce robic swapa to juz czyt.na temat zbiornikow(mysle)

co tu ma interes do tego lepiej koledze doradzic i lepiej zeby kupił cos co bedzie mu słuzyło a nie ze mu sie to wogule nie przyda.

Cytat:
2005-10-19 22:59:52, fulda pisze:
co tu ma interes do tego lepiej koledze doradzic i lepiej zeby kupił cos co bedzie mu słuzyło a nie ze mu sie to wogule nie przyda.

Fulda-czy zycie musi byc takie nudne??Ja to na zarty dalem,wyslalem mu na priv,ze to zart i niema sensu brac Wiec niebujta se

podjedz do konstancina na Brzozowa tam maja od poldkow chyba 20zl chca...

Cytat:
2005-10-20 20:46:08, HEMIGTX pisze:
Fulda-czy zycie musi byc takie nudne??Ja to na zarty dalem,wyslalem mu na priv,ze to zart i niema sensu brac Wiec niebujta se

jezeli to zart to spoko ale chodzi o to zeby sie chłopak z tym nie męczył wrazie czego

ja wciaz czekamna info..powoli robi sie garstak aludzi co zostawia sprawy nie do konca wyjasnione

Przepraszam za brak info.. mialem troszke zawalone dni :/ Nistety juz sprawa nieaktualna bo udalo mi sie dostac taki zbiorniczek za 10 zl od poldka w pelni sprawny

Dziekuje za odzew i przepraszam za zwloke w odpowiedziach...

no to git. tylko trzeba informowac na biezaco jaksie obiecuje;[]

przepraszam... to z powodu zabiegania :/

Pozdrawiam