MotoNews.pl

WOŚP na rajdowo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
AK Polski organizuje final WOŚP. Oto link do szerszej informacji o tym.
Rowniez FSO AK wezmie czynny udzial w tym finale, a dokladniej w 1 Rajdzie WOŚP. Za kierownica potwora 126p zasiadzie Admiral. Na prawym fotelu towarzyszyl bede mu ja. Natomiast wesolym busem serwisowym marki Polonez pokieruje Robreg.
Wczoraj w godzinach wieczornych odbyly sie pierwsze (utajnione przed mediami) testy zespolu.

Zapraszamy wszystkich do kibicowania oraz na final WOŚP na Warszawskim Bemowie!

Innym miejscem, gdzie WOŚP odbedzie sie w klimacie rajdowym bedzie tradycyjnie juz Łódź. Oto link do miejsca, gdzie jest troche wiecej szczegolow na ten temat.

bardzo fajnie! postaram sie przybyc. myslalem kiedys o zbiorce kasy na wosp od fsoak, ale moze ruszymy to w przyszlym roku. co wy na to? tyle, ze glupio byloby zebrac 200zl.

Tez o tym myslalem i chyba najlepszym ku temu miejscem byloby... muzeum Norblina. Wystawa wypucowanych aut, ewentualne licytacje przejazdzek, ulotki Muzeum, FSO AK. Ewentualnie sprzedaz gadzetow klubowych, z ktorej zyski poszlyby na konto WOŚP.

Mamy jeszcze troche czasu, ale myslec o tym trzeba juz teraz.

hehe, moi z rodziny co sa w skodovka-club juz w ten weekend mieli nagranie w Niepołomicach dla WOŚPu.. otorz zrobili wielka flage z logiem skody, klubu i podpisami bardzo wielu rajdowców... i dzieki temu beda w niedziele na show i w telewizji...

Popieram w pełni,można by pomyśleć za rok o anagażu FSO AK w pomoc WOŚP

bardzo dobry pomysl. trzeba bedzie to ruszyc i doskonalym miejscem bylby norblin. mamy rok na narodzenie nowej swieckiej tradycji.

Kolejne informacje o finale w Lodzi: link

kiler, powiedz mi jedną rzecz. Wystartujecie jako FSO AK Norblin Rally Team, dlaczego jedziecie 126p , hę? Dleczego nie chcecie pojechac Stratosem???

Cytat:
Dleczego nie chcecie pojechac Stratosem???

Cytat:
2005-01-04 10:21:27, krzysiek-stratos pisze:

no tak bo się uparli na tego malarka , może Ty im przemówisz do głowy. Jaka to by była reklama dla Norblina i Klubu

tjaa

Cytat:
2005-01-04 10:23:47, Momik pisze:
no tak bo się uparli na tego malarka , może Ty im przemówisz do głowy. Jaka to by była reklama dla Norblina i Klubu

Malarek Malarek, jak ja Ci zaraz dam Malarka to autobusem będziesz Pan jezdził

Momik TY NIE OBRAŻAJ ADMIRALLYWOZU, bo jak Cię pogoni, to do reszty zgubisz uszczelniacze w motorku.

Wczoraj odpaliłem bestię w garażu... nawet nie jest taki głośny, tylko potem pół godziny w uszach mi dzwoniło echo...

[ wiadomość edytowana przez: robreg dnia 2005-01-04 10:51:20 ]

hehe, żeby dwa razy komentować ten sam post.... muszę się trochę opanować

jeżeli w tym sezonie (2005) zdobędę pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej pucharu okręgu warszawskiego, będe się starał o uzyskanie zgody na start jako "0" w warszawskim rajdzie barbórki stratopolonezem.

momik. czy ta odpowiedź cię satysfakcjonuje???

Cytat:
2005-01-04 10:51:15, Admiral pisze:
jeżeli w tym sezonie (2005) zdobędę pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej pucharu okręgu warszawskiego, będe się starał o uzyskanie zgody na start jako "0" w warszawskim rajdzie barbórki stratopolonezem. momik. czy ta odpowiedź cię satysfakcjonuje???

no ba!!!! OCZYWIŚCIE trzymam kikuty za Ciebie

za zdobycie I miejsca w generalce na koniec sezonu maluchem powinni od razu wręczać licencję "M"

i jakiegos Maxi na sezon

Cytat:
2005-01-04 11:03:02, KiLeR pisze:
i jakiegos Maxi na sezon

chyba dożywotnio

Cytat:
2005-01-04 10:51:15, Admiral pisze:
jeżeli w tym sezonie (2005) zdobędę pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej pucharu okręgu warszawskiego, będe się starał o uzyskanie zgody na start jako "0" w warszawskim rajdzie barbórki stratopolonezem. momik. czy ta odpowiedź cię satysfakcjonuje???

stratopolonezem, buehehehehe! dobre sobie, hehe! moze fiatem 508? buehehehehe!!! sory, ale nie moglem sie opanowac!

Cytat:
2005-01-04 11:25:12, PACAN pisze:
stratopolonezem, buehehehehe! dobre sobie, hehe! moze fiatem 508? buehehehehe!!! sory, ale nie moglem sie opanowac!

momik narzekał, ze starujemy 126p, to co miałem odpowiedzieć?