Plakat na zlot.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
plakat nowy !!
Własnie poszedł do dolara.

Ps. Dzwoniłem do adama :
CZ. adam dac plan parady
P. taaaak spie jest pozno.
Cz. ok czesc
P. Czesc
Mija minuta
P. CZUCZU nie dawaj ja spie czesc
Cz. ok czesc

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-01-04 15:43:35 ]

plakat wyrabisty
mi sie podoba
pozdro 600 dla calego klubu

ok niema co poprawiać

plakacik jest extra

Czu Czu plakat jest 1 klasa nie zmieniaj go ale może jak byś miał jakomś fotke autka z (KTSW oczywiście) w zimie jak jest sniego to może by to troche lepiej wyglądało???

Cytat:
2005-01-04 12:13:51, MaCa pisze:
Czu Czu plakat jest 1 klasa nie zmieniaj go ale może jak byś miał jakomś fotke autka z (KTSW oczywiście) w zimie jak jest sniego to może by to troche lepiej wyglądało???

MaCa niema co porawiac
wszyscy wiedza ze jest plakacik spoko

plakat jest zajefajny ... wedlog mnie nie ma co w nim zmieniac

Hmm. Mi czuczu chodzilo o to, ze nie chce zeby mi sie zwalili nieodpowiedzialni ludzie i popsuli wszystko, dlatego nie podalem o ktorej sie zaczyna i ktoredy smiga parada. A ty juz podales to na plakacie. Dlatego mowie zeby zawsze jak cos pokazywac mi najpierw. Wiec usun ta wzmianke skad ruszamy i o ktorej. Moze byc napisane ktoredy i ze przed oficjalnym otwarciem imprezy pod MDKiem.

mozna by tez podac mniej wiecej ktoredy bedziemy jechac

palkat jest zarabisty czuczu jak zawsze jestes mistrzem !!!!!!!!!!!!!

Thx za słowa uznania. miło mi. Niestety nie miałem lepszych zdjec. Na zlot Letni przygotuje cos ekstra !!!!

Wszystko jest co ma być na plakacie, więc niema
co sie czepiać. spoko

Cytat:
2005-01-04 21:38:16, Marek pisze:
Wszystko jest co ma być na plakacie, więc niema co sie czepiać. spoko

Zgadzam sie z przedmowca , Pozdro

Czuczu mówiłes pod centrum ze zapłaciłec 5 zeta za plakat, jesli ja tez chce plakat to komu mam zapłacic?

Dolarowi . ma studio reklamy ALFA. Tyle ze bedzie wiecej osób chetnych to mozna zebrac i zamówic dla wszystkich

JA TEZ CCHE 1 PLAKAT!!

ok to jak bedzie wiecej chetnych to ja napewno sie łapie dajcie tylko znac kiedy