Poszukuje kompetentnego mechanika we Wroclawiu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak ja wyzej w tytule...
Poszukuje warsztatu/mechanika, ktory zna sie na Ladach (Samara) i jest solidny - Wroclaw.

Hej !
Poszukaj w tym wątku
Miło widzieć koljenego nowego kandydata w LKP
Pozdrawiam !

Cytat:
2005-01-04 02:22:39, misiekns pisze:
Hej ! Poszukaj w tym wątku Miło widzieć koljenego nowego kandydata w LKP Pozdrawiam !

Przeczytalem wszystkie posty w tym watku, ale niestety nic nie znalazlem dlatego napisalem osobnego posta z zapytaniem - moze ktos sie odezwie i pomoze...
Mnie jest rowniez milo ze Tobie jest milo

Pozdroovka!

Co cię boli w Samarze ża az musi być mechanik???Czy sam potrafisz coś pogrzebać w samochodzie,czy to twój pierwszy samochód????Dobrze nam samarę.Mam ją od 1989 1300S i nigdy nie widziała mechanika i to jej szczęście-chodzi jak zegarek.Napisz może ci pomogę.

mam fajnych mechaników ale obłożeni robotą na kilka tygodni do przodu

Cytat:
2005-01-12 12:08:50, Rysiek2 pisze:
Co cię boli w Samarze ża az musi być mechanik???Czy sam potrafisz coś pogrzebać w samochodzie,czy to twój pierwszy samochód????Dobrze nam samarę.Mam ją od 1989 1300S i nigdy nie widziała mechanika i to jej szczęście-chodzi jak zegarek.Napisz może ci pomogę.

Hmmm, jak by Ci to powiedziec...
W mojej Samarce "boli" wiele rzeczy, a sa to kwestie z ktorymi sobie sam w garazowym zaciszu nie poradze - wymiana poduch i pare innych
W kazdym razie dzieki za chec pomocy i ewentualnie licze na nia w przyszlosci...

Cytat:
2005-01-12 17:49:22, rogacek pisze:
mam fajnych mechaników ale obłożeni robotą na kilka tygodni do przodu

A moglbys mi podac jakies namiary na nich? Moze sie z nimi skontaktuje i uda mi sie jakos dogadac...
Jezeli nie chcesz podawac tu na forum to prosze o kontakt na PRIV