| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Marespero Deawoo Espero 1.5 DOHC Kraków | 2005-01-10 21:43:08 No to coś mi się wydaję, że się wpakowałeś w tarapaty. Gościu nazwijmy to po imieniu Cię oszukał. Jego postępowanie może być takie (w zależności od charakteru): 1.będzie Cię unikał, 2.wyprze się, 3. albo zwróci kase. Nie zwlekaj jak najszybciej udaj się do niego, nie dzwoń tylko weż go z zaskoczenia i twardo postaw sprawę. mam nadzieje że Ci się uda. Napisz o efektach. |
rafau DU Espero 1,5 GLX => ... Wyszków | 2005-01-11 09:07:41 Z policją raczej sobie daruj. Znajomy kupił bejcę na gazie i kilka godzin poźniej biegał dookoła niej z gaśnicą. Wszystko było dobrze dopuki jeździł na gazie. Jak zalał benzyny to po 100m !!! spod maski buchnął ogień i momentalnie zajął całą komorę silnika. Na szczęście był obok parking i ochroniarz miał gaśnicę przemysłową,, bo było by głośno (oba zbiorniki do pełna).
Poszliśmy na policję zgłosić sytuację (gość zataił wady instalacji el.), a gliniarz na to że po co mu głowę zawracamy i on nie jest od tego Nie wiem jak się sprawa skończyła, bo było to w nocy i rano mieli pojechać z gościem "pogadać" Tak czy owak POWODZENIA. |