MotoNews.pl
12Kupie fajnego esperka... (154665/26) - PT

Kupie fajnego esperka...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Jak w temacie szukam fajnego zadbanego esperka ktoremu obca bedzie rdza i ktory bedzie z klima i gazem.Przebieg moglby miec nie wiekszy niz 200 tys,moze z roku 97 lub w zwyz i w bardzo sensownej cenie.Mam nadzieje to to ostatnie was nie rozsmieszy
Chyba z silnikiem 1.8 lub 2.0 sam nie wiem do tej pory smigalem mazda 626 wiec jezeli chodzi o esperka jestem nowicjuszem.
Jakis czas temu byl tu taki za 6500 o ile dobrze pamietam ale nie mialem wtedy jeszcze kaski
Pozdrawiam.

Cytat:
2006-08-02 14:01:16, buzerek pisze:
Witam wszystkich Jak w temacie szukam fajnego zadbanego esperka ktoremu obca bedzie rdza

Obawiam się, że to będzie najtrudniejszy postulat do spełnienia.

Moj jest na sprzedaz, ale ma rdze i nie ma klimy...

No dobra zejde z iloscia tej rdzy do wielkosci naparstka

Cytat:
2006-08-02 19:38:59, buzerek pisze:
No dobra zejde z iloscia tej rdzy do wielkosci naparstka

To radzę kupić naparstek - rdzy na nim nie uświadczysz, w przeciwieństwie do Espero
Ale serio - nawet najmłodsze tego typu auto (rok produkcji 1999 !!!) ma już obecnie 7 lat i trudno, żeby go coś nie "gryzło" !
Niemniej jednak życzę powodzenia w nabyciu tego cuda - sam niestety nie spełniam wymagań tego ogłoszenia

moge potwierdzic ja mam grudzien 99 i rdza jest u dole na drzwiach(male ilosci)

Oj bierzecie to zbyt doslownie,po prostu mam na mysli bardzo zadbanego esperka jezeli chodzi o blache czyli garazowanego i o ktorego ktos dbal czasem kladac mu wosk Wiadomo ze gdzies tam ruda sie pojawi,zwlaszcza ze blache maja bez ocynku.To co podejdziecie juz serio do tego postu?

Cytat:
2006-08-02 20:47:19, buzerek pisze:
...zwlaszcza ze blache maja bez ocynku.

Bzdura.

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2006-08-02 22:48:06, Adam4302 pisze:
Bzdura.

Buzerek

Jak bzdura ogolnie wiadomo ze Tico,Nexia i Espero nie mialy ocynku i pytalem nawet w ASO

Czyli ogół jest w błędzie. Nie pamiętam jak tico, ale zarówno nexia jak i espero miały karoserię ocynkowaną. Widać w ASO juz nie pamiętają co sprzedawali.

-----------------
czasem tu zaglądam

Przyznam ze jestem zaskoczony ale tez nie bede sie spieral bo jak pisalem jestem nowicjuszem jezeli chodzi o esperki.Jezeli jest jak mowisz to tylko plus dla tego modelu Wracajac do glownego postu moze ktos jednak ma do sprzedania fajnego esperka za rozsadna kase?Jest jeden fajny na allegro http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1410971 ale automat a ze mam przykre doswiadczenia z mazda w tej kwestii wiec obawiam sie zakupu automatu.

Cytat:
2006-08-03 01:00:16, buzerek pisze:
Wracajac do glownego postu moze ktos jednak ma do sprzedania fajnego esperka za rozsadna kase?Jest jeden fajny na allegro http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1410971 ale automat a ze mam przykre doswiadczenia z mazda w tej kwestii wiec obawiam sie zakupu automatu.

Na pierwszy rzut oka - podoba mi się!!!
Ktoś go może oglądał...?
Pozdr. P.

Ja rowniez moge zaoferowac swego 2.0 z gazem na gwarancji, klimą i reszta gadzetów, stan bdb, rok 96/97 bordo, pomalowane listwy, klamki w kolor auta...mysle ze wart jest ok 7,5 tys na chwile obecna ma 164 tys km, niedługo dostanie nowy olej i filtry + rozrzad

nie ma rdzy bo jest swiezutko (2 m-ce temu) zrobiona blacharke...w lutym dziewczyna mi obtarła prawe drzwi i urwała lusterko, a ze mial juz kilka rys i ogniska rdzy na drzwiach postanowilem dolozyc do kasy z ubezpieczenia i zrobic blacharke, takze auto bylo zarysowane a nigdy nie mialo stłuczki - pomalowane zostało cale nadwozie oprocz dachu

[ wiadomość edytowana przez: Petersen dnia 2006-08-03 15:35:27 ]

[ wiadomość edytowana przez: Petersen dnia 2006-08-03 15:39:32 ]

WitajJestem powaznie zainteresowany,czy moglbys mi przeslac kilka fotek na maila?buzerek@o2.pl i napisz prosze czy cena jest juz ostateczna.Moze moglbys podac jakis nr tel. do siebie lub choc gg?
Pozdrawiam

Medal za glupote,nie zerknalem w profil