Słowacja i Lady...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie wróciłem z zimowego wypadu wypoczynkowego - spędziłem prawie cały tydzień w Liptowskim Janie (k/ L. mikulasa) na słowacji......
To co tam zaobserwowałem to dosłownie szok, na każdym kroku sa ładzianki....wiadomo ze więcej jest skodzianek, ale łady im nie ustępują......
Niektóre z nich sa rewelacyjnie zachowane, piękne klasyki, a niektóre lekko wytarte przez czas i rdze......
Widziałem mase 2101, 2102, 2103, 2106, 2104, 2105, 2107 itd....
Zrobiłem sobie mały przegląd wszystkich zigulek oraz samar.....
Mam od cholery zdjęć przy tych ładach a niektórzy Słowacy dziwnie na nas patrzyli (byłem z agatą, bratem i jego żoną), bo chodziliśmy od łady do łady i oglądaliśmy....
Przy jednej 2103 czerwonej długo stalismy aż zjawił sie właścieciel.......po kilku zdaniach doszliśmy do tego ze chętnie byśmy ją od niego kupili i ile by chciał...facet powiedział ze jest nie na sprzedaż, za cenna jest dla niego.........
Zaczynam sie zastanawiać czy czasem nie kupić u nich jakieś 2101/2103 i sprowadzić do Polski.....
W autobazarach ładzianek też było sporo....
Fajnie było sie tak napalać na te ładzianki....

pzdr

zax'iu.. a gdzie fotki ??? upublicznisz je jakos/gdzies ???

Cytat:
2005-01-02 17:46:30, humel pisze:
zax'iu.. a gdzie fotki ??? upublicznisz je jakos/gdzies ???

Hmmm ciezka sprawa poniewaz nie posiadam cyfry tylko zwykły aparat lustrzanke.......
jak wywołam zdjątka to moze uda mi sie je zeskanować i wrzucić, mam około 12zdjęć z róznymi ładami

Oto trzy fotki ze słowacji........jak bede miał wiecej czasu to zeskanuje jeszcze pare bo troszke ich mam

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2005-01-16 22:56:20 ]

SUPEROWE!
Najlepsza ta 03 - az mi sie "Ooo" wyrwalo jak ja zobaczylem.

Ja mam tez zdjecia z narciarskiego wypadu na slovacje - oczywiscie zdjecia z ladziankami.
Skaner juz mam, to zeskanuje i wrzuce.
p.s wybieram sie jakos w przyszly łik-end na nartki na svk.

Najlepsze zdjęcie jakie zrobiłem sobie to zdjęcie z rewelacyjną białą 2101....prawie jak z fabryki...
we wtorek bede tez miał zdjęcia ze zlotu w borsku ....hihihi dopiero dałem do wywołania - brak czasu

zobaczcie z jakimi znanymi osobami / gwiazdami zrobiłem sobie zdjęcie w te wakacje

A tu krakowski kolega majsterkuje przy swojej 2103

Ale mamy FOTE Zax!!!! Normalnie super fotka!!! Reszta też super - fajnie było w Borsku - trzeba powtorzyć w Mikorzynie

Ps. Twoja Łada jest prawie tak ładna jak moja