Lista Wildsteina

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
lista

o fajne... ciekawilo mnie kto sie na niej zxajduje

słusznie, też lubię " REJS"

nie dziala mnie to

powoli sie otwiera, ale dziala. pozatym maja niedlugo zablokowac do niej dostep...

moze to i lepiej, teraz tylko ludzie szukaja swoich znajomych....
a prawdopobienstwo znajdzie sie osoba o takim samym imieniu i nazwisku jest dosc duza w 38 milionowym panstwie nie?

strasznie wolno to dziala

[ wiadomość edytowana przez: maskekk dnia 2005-02-01 23:43:38 ]

Cytat:
2005-02-01 23:13:49, pterock pisze:
powoli sie otwiera, ale dziala. pozatym maja niedlugo zablokowac do niej dostep... moze to i lepiej, teraz tylko ludzie szukaja swoich znajomych.... a prawdopobienstwo znajdzie sie osoba o takim samym imieniu i nazwisku jest dosc duza w 38 milionowym panstwie nie?

to raz, a dwa, że oprócz ubeków i innych patogicznych ułomów są też tam zwykli ludzie - a raczej ofiary...

A u mnie tylko siakaś muzyczka, całkiem zacna generalnie, ale to chyba nie to co miało być........
Może mi ktoś wytłumaczyć, o co chodziło???
Bo ja tępy jestem........

chyba jakas inna stronka sie otwiera bo wyskkuje jakis sound system czy cus w tym stylu

No właśnie dlatego czekam, aż mi ktoś wyjaśni o co chodziło w tym....

juz zablokowali....

to może masz tą liste gdzieś zapisaną ??? chętnie bym przestudiował

ja tez chetnie zobacze jakby ktoś miał to dajcie znać

Ale o co chodzi Bo ja widze tylko początek do pierwszego obrazka z napisem: "mali agenci 3" i tyle

mnie ani mojego nazwiska na niej niema jestem czysty.....kurde ze tez jej nie zapisałem na dysk :/

http://strony.aster.pl/sereq/lista.html

tu jest lista

dziękówa
Panowie szukamy wladz i modow forum ! wszystkich trzeba zlustrowac nie

lista

sciema jakich malo. mojego nazwiska jest chyba ze 30. a ile w polsce jest ludzi o tym samym naziwsku i imieniu?? w pip. chyba ze ktos ma imie np. ahmed madziorowar