Osz kurde zdałem ;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj zdalem za pierwszym razem prawo jazdy
Po dwoch latach jezdzenia praktycznie w dzien w dzien wrescie sie doczekalem Na egzaminie wcale nie bylo tak zle ale musze przyznac ze w gardle mi zaschlo
aha i przez te 2 lata zlapali mnie tylko raz i to pickupem naszczescie spodobalo im sie autko i dostalem pouczenie
no to tera czekam na papier

Cytat:
2005-01-10 16:30:17, Rapcio pisze:
Dzisiaj zdalem za pierwszym razem prawo jazdy Po dwoch latach jezdzenia praktycznie w dzien w dzien wrescie sie doczekalem Na egzaminie wcale nie bylo tak zle ale musze przyznac ze w gardle mi zaschlo aha i przez te 2 lata zlapali mnie tylko raz i to pickupem naszczescie spodobalo im sie autko i dostalem pouczenie no to tera czekam na papier

serdeczne gratulacje wreszcie legalna jazda :d a gdzie zdawałes w tbg czy rzeszowie?? a moze jeszcze gdzies indziej??

GRATULACJE obys nie miał tak ze łatwo przyszło łatwo poszło ,
Ale naraszcie sie doczekałes. Jeszcze raz gratulacje!!

ja rowniez GRATULUJE
zdiwyl bym sie gdybys nie zdal po takiej praktyce

niom ja tez gratuluje rafał czyli za 2 tygodznie bedzesz mógł juz normalnie jezdzic i juz nie bedziesz sie tak stresował i ciagle szukał osoby z prawkiem

Rapcio a na egzamin oczywiscie pojechales transporterem po czym wsiadles w punto i na plac nie
Sadzac po tym jak manewrowałes w rzeszowie na kjsie transporterem to plac manewrowy to pikus

LOL gratulacje. Myslalem ze juz masz prawko
Wiesz dziwne jakbys nie zdal Tu KJSy mala ciezarowka smigasz a tu bys takim malenstwem nie zdal

GRATULACJE

a ja tam bylem i wszystko widzialem
GRATULACJE!!

Gratulacje Rapcio! Wiedziełem że taki zdolny chłopaczek jak Ty napewno zda za pierwszym razem niech by spróbowali Cie oblać JESZCZE RAZ GRATULACJE

Cytat:
2005-01-10 18:07:20, CZUCZU pisze:
Rapcio a na egzamin oczywiscie pojechales transporterem

No a jak
najlepsze to jest to ze postawilem T4 zaraz kolo wyjazdu z placu i zdeka tarasowalem wyjazd. Jak zdawalem reszta ekipa siedziala w aucie i czekala na mnie. Po chwili podeszedl jakis koles (chyba egzaminator) i powiedzial zeby przestawic auto. Ktos tam powiedzial ze nie da rady bo kierowca ma kluczyki i zdaje wlasnie na prawko

Gratuluje Rapcio, chociaz z prawkiem czy bez to w Twoim przypadku bez roznicy , uwazaj teraz przez 2 tyg i sie jeszcze nie wychylaj zeby spokojnie odebrac prawko. Dostaniesz papier to zobaczysz ze od razu czesciej beda Cie sprawdzac, zawsze tak jest , chociaz tyle jezdziles . Pozdrawiam

bravo rapcio gratulacje tylko mam jedno pytanie ile cie w calosci kosztowala ta przyjemnosc bo ja niedlugo bede zdawal i nie wiem ile mi trza kasy

NO TO GRATULUJE...HMMMMM....no to kiedy opijamy

Gratulacje.
I nie sciemniaj ze ci w gardle zaschlo, po takiej praktyce...
No niezle jeszcze troche i wszyscy klubowicze beda miec prawko. :>

Rafal noi moje wielkei gratulacje niestety moj kumpel dzis tez zdawal ale oblal , ale jego nie ma co porownywc do ciebie bo on to wielka lejba , sorrki andzej

Rapcio gratulacje wielkie...ale tak mowiac po cichu to wiedzialme ze zdasz....

Kosa a w koncu jets kots kto wypowiedzial to an co czekalem....Rapcio kiedy pijemy??????.....ale tak wiesz...najalpeiej gdzie w jakims klubie sie napic..

To ty rapcio tak jak ja, dwa lata do niska do szkoły jezdziłem bez prawka a na egzamin poldkiem pojechałem najlepsze bo nim jeszcze egzamin zdawałem - to były czasy

Wiecie co, ja się chyba bardziej denerwowałem od niego
Jak już Rafał ma to bedzie szło z górki

Cytat:
2005-01-10 18:56:58, kosagti pisze:
NO TO GRATULUJE...HMMMMM....no to kiedy opijamy

odezwał sie największy pijak...

Chociaz jeszcze cie nie znam to serdeczne gratulacje, wiem ze chociaz wiesz ze swietnie jezdzisz to stresik jest jak zdawalem swoj egzamin to zdawalem najpierw motor a 5 minut pozniej samochod no i na motorze mnie za pierwszym razem oblal i jak zsiadlem z motoru i wsiadlem do auta to gosc sie zapytal czy to zbieznosc nazwisk czy moj tato pracuje w stalowej jako instruktor, jak powiedzialem ze to prawda to facet sie zaczal tlumaczyc dlaczego mnie oblal i mu sie glupio zrobilo ... normalnie jaja do spodu jeszcze raz gratuluje