Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2005-01-15 15:28:04 szukaj od lantry,może podejdzie ----->jest zamek elektryczny (elektromagnes), otwiera klapę poprzez nacisnięcie przycisku -u mnie na drzwiach od kierowcy ale przycisk może być faktycznie dowolny gdziekolwiek na blacie
pisz jak poszło ![]() |
![]() doqtorek HF MEMBER Ford Focus Kraków | 2005-01-16 14:22:47 Mechanizm na elektormagnes jest też w Scoupe - fajne, widziałem też że ktoś zrobił sobie to otwieranie z pilota (dodatkowy kanał nadawczy) właśnie w Scoupe. Trzeba by tylko poszukać siłownika (Lantra, Scoupe, nie wiem czy w Pony coś takiego było) i podłączyć. Na stronce Webtech w manualu Scoupe jest opis i schemat jak to działa. Po angielsku nazywa się to Trunk lid opener.
[ wiadomość edytowana przez: doqtorek dnia 2005-01-16 14:24:55 ] |
![]() zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2005-01-17 00:14:37 Moim zdaniem najlatwiej zadzwonic do lipnika (nr.tel w topicu z warsztatami), wszystko co ci potrzebne dojdzie poczta. Pozdrawiam. ![]() |
![]() Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-01-17 10:52:49 Oj takie otwieranie to by byla piekna sprawa, bo troche upierdliwe jest wylaczanie samochodu przy kazdej dupereli ktora chce sie wyjaz z bagaznika. |
MobiaS HF MEMBER Lancia Delta Nuova Otwock k.Warszawy | 2005-01-18 16:04:33 Potwierdzam, upierdliwe szczególnie, ale ja mam to szczęście (moze nieszczęścię ![]() |