Hahaha - super tjónik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie.
Obejrzyjcie polevkowe zjawiska z sóper strony.

Zenek trzymaj bo odjeżdza !! - kredęs burnin'tyres

Bóhahaha - Poldi trejn end kantry

Bordello softcolors !

Poldi Löpper edyszyn !!

Polonez smażalnia story hehe

Polonez Gas & Bass - faworyt - Mega Ałard !

BenQ

hm, to juz bylo na wt, tzn wiejski tuning, jest juz coprawda taki post, ale warto odswierzyc te klimaty... a poldki to naprawde... jezu jak mozna tak spier***ic takie auta???

nie wiem jak wam ale mi sie ten plus podoba z ta tapicera !! koloe moze wybralbym troszke bardziej stonowany ale i tak mi sie podoba

i znowu mam powtarzać że o gustach sie nie dyskutuje?? no prosze Was!! a tapicerka jest idealna!!

Cytat:
2004-12-29 22:59:06, BenQ pisze:
Jak w temacie. Obejrzyjcie polevkowe zjawiska z sóper strony. Poldi Löpper edyszyn !!

Ten to akurat z poloneza to ma tylko bude. Wiem bo jezdzi to po Opolu i dobrze go sobie obejrzalem Takim to bym chetnie jezdzil.

Ja się wcale nie wypowiadam, ScOOby ma rację. Każdy sobie tworzy tuning według własnego gustu i nie nalezy się z tego wyśmiewać.

Cytat:
2004-12-30 16:20:28, trinity pisze:
Ja się wcale nie wypowiadam, ScOOby ma rację. Każdy sobie tworzy tuning według własnego gustu i nie nalezy się z tego wyśmiewać.

amen

z tego co pamietam to byl nissan (terrano)? nie, ten spoko tez bym takiego chcial na moja wioche - idealny na polskie drogi!!!

Terrano albo patrol. Ale jak to w poldkach bywa troche go juz ruda bierze.

ale za to latwo go pomalowac... hehe. ale analogi powinny wejsc w polsce - kraju bezdrozy, seryjnie... szkoda ze nie weszly (tylko 11sztuk, a moze 9? ah ta pamiec...).. ale szkoda...

Ja tam uważam że ta strona to pod względem projektu to jest wiocha numer 1 niczym nie różniąca się od tego co tam pokazują. Poza tym ostemplowali zdjęcia które nie są ich własnościa czyli kradną, a Scooby ma rację, jednemu podoba się żona drugiemu teściowa

nawet tesciowa po tjóningu.. zreszta. ja tam wole Asie!

a ja jak swoje poldodupowaza dokoncze to im sam fotki swoje przesle. A co??

Mojego już mają a stronka została chyba zawieszona, bo coś się nie chce uruchomić ostatnio

jesli chodzi o poldka smazalnia story to jest to ten woz...

zreszta jest on nawet w naszym logo...

od siebie dodam ze samochod nalezy do mojego kolegi Waldiego... i w obecnej chwili stoi pod balkonem z zatartym silnikiem

hmm ciekawe od czego moglo mu sie to stac

i tak sie ten silniczek sypal

Ma całkiem fajne felgi, to po co mu silniczek

a skad ja mam wiedziec ??