Promocja na hamownię GMS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"PROMOCJA FIRMY GRABOWSKI MOTOR SPORT
Do końca br. hamowanie samochodu na jednoosiowej, inercyjnej hamowni podwoziowej Dynoconcept, kosztuje tylko 50,- zł. Hamownia jest wyposażona w bardzo wydajny wentylator WBD-450 (14,5 tyś m3/godz. )
Terminy proszę umawiać telefonicznie z Maćkiem Grabowskim pod nr tel. 604400134 "

To tyle ode mnie. Wiecej informacji na www.grabowski.com.pl

umowilem sie na czwartek 30 o godzinie 10 przetestowac mojego 2,0 na dotarciu - poprosze o krecenie tylko do 5,5 tysiaca - czy ktos sie dolaczy?

dlaczego wszyscy piszą przez "ch"

Cytat:
2004-12-22 15:12:08, Fsoliebhaber pisze:
dlaczego wszyscy piszą przez "ch"

nie wszyscy - ja pamietam ze szkoly ze hamuje sie przez samo h,
kiedys walczylem z ortografia na forum ale to jak walka z wiatrakami

Może i ja podjadę

a ja nie pojade. wartosc mocy w moim samochodzie podaje tak jak rolls royce, wystarczajaca.

Cytat:
2004-12-22 15:27:30, PACAN pisze:
a ja nie pojade. wartosc mocy w moim samochodzie podaje tak jak rolls royce, wystarczajaca.

O i to jest bardzo zdrowe podejście

Ja znalazłem hamownie koło Gdańska (TUTAJ), ale ich cena mnie skutecznie zniechęciła (200)

Nomad a ta hamownia na Karwinach w Gdyni ruszyła w końcu - ktoś coś wie na ten temat
sie ogłaszają ogłaszają ale cicho cicho sza..

[ wiadomość edytowana przez: fsoliebhaber dnia 2004-12-22 16:06:30 ]

Cytat:
Do końca br. hamowanie samochodu na jednoosiowej, inercyjnej hamowni podwoziowej Dynoconcept, kosztuje tylko 50,- zł.

szkoda bo bym stratosem przyjechal i by sie okazalo ile to cos ma koni

Cytat:
2004-12-22 17:53:01, krzysiek-stratos pisze:
szkoda bo bym stratosem przyjechal i by sie okazalo ile to cos ma koni

No myśle ze dla stratosa to zrobią wyjątkową promocje... Nie kazda hamownia bedzie mogla sie potem poszczycic takim wyjątkowym "gościem".

Trzeba tylko ładnie to rozegrac z włascicielem

Dzisiaj byłem na hamowni sprawdzić silniczek. Muszę powiedzieć, że nawet nie jest taki zły

szczegolu i wykres jak mozesz to wklej na forum

Cytat:
2004-12-22 15:07:38, Rys1977 pisze:
umowilem sie na czwartek 30 o godzinie 10 przetestowac mojego 2,0 na dotarciu - poprosze o krecenie tylko do 5,5 tysiaca - czy ktos sie dolaczy?

Zaraz zeskanuję i jak mi się uda to umieszczę

oki Fiacior czekamy niecierpliwie

a jak dwoja Rysia?

kurna, dopiero teraz mi mowicie? jak wyjezdzam? czy jeszcze kiedys tez bedzie taka promocja? bo ja chetnie swojego bym sprawdzil

Cytat:
2004-12-30 17:04:45, SPAjK pisze:
kurna, dopiero teraz mi mowicie? jak wyjezdzam? czy jeszcze kiedys tez bedzie taka promocja? bo ja chetnie swojego bym sprawdzil

Spajki towjego sie nie da. Na minusie nie pokazuje

Przedstawiam wykres z hamowni mojego silniczka

No Fiaciorku powiem ci ze bardzo ale to bardzo ladnie. Gratuluje. NIe jeden Ci moze pozazdroscic takiego wyniku