[samara] Gaźnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
yo! mam pytanie, ile kosztuje mniej wiecej pożadne ustawienie i zrobienie gaznika?? i znacie kogos z okolic sosnowca dobrego i taniego?? pozdro

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2006-03-14 16:54:29 ]
[ powód edycji: korekta tytulu ]

Hey. Z sosnowca nikogo nie znam ale w Katowicach na ulicy Górniczej jest dobry mechanik który zajmuje się gaźnikami.
Znam jeszcze jednego w Chorzowie na ulicy Kruszczowej 28 (boczna Stabika) tel. 241-43-78
Ile kosztuje nie wiem ale sam musze sie wybrac bo wymieniłem gaźnik na nowy i trzeba go jeszcze wyregulować.

Regulacja gaznika kosztuje jakies 50-100 zl. Pewnie moze byc ciut taniej i ciut drozej.

w moim gaźniku jest taki patent ze tam trzeba cos wymienic chyba zaworek iglicowy bo nie reaguje na powietrze tak jak powinien a jak sie go calkiem przykreci to auto powinno zgasnac a moje dalej chodz chcialbym to zrobic bo teraz kazdy litr paliwa jest na wage zlota jak benzyna taka droga

nie wiem jak gdzie indziej ale w Łodzi to z tego co wiem to najlepiej i najtaniej robi gaźniki mój sąsiad i nie mówie dlategoże to mój sąsiad i kolega ale to opinia wielu ludzi i koszt czyszczenia i i regulacji to ok 50 zł ewentualnie + jakieś części.
Także zapraszam wszystkich do Łodzi a napewno będziecie zadowoleni

Dobry masz rcje z tym sasiadem twoim, od wielu ludzi słyszałem że to jeden z lepszych gąxnikowców,

Poduszki postaram się jak najszybciej oddać, tytlko wypłatę dotanę

Cytat:
2005-07-24 11:10:04, Weider pisze:
yo! mam pytanie, ile kosztuje mniej wiecej pożadne ustawienie i zrobienie gaznika?? i znacie kogos z okolic sosnowca dobrego i taniego?? pozdro

a może znacie kogoś z okolic białegostoku kto by takie coś zrobił, bo mój znajomy "niby" mechanik powiedział że gaźnik od samary jest "poj***ny" i nie chce się za to brać

[ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2005-07-26 00:52:39 ]
[ powód edycji: wulgaryzm ]