Dziwny komunikat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ano właśnie mam takie dwa ustrojstwa:
1.Low liquid
Niv. glace (zapewne płyn w spryskiwaczu)
no i
2.Feux code
Feux AR
to drugie mnie niepokoji ktoś może orientuje się co to za badziewie?

a masz nivomat ??

cholera wie - to nie jest kombi a w sedanach nie wiem czy był montowany niwomat.
jak to sprawdzić?

ups - mea culpa - nie sprawdziłem w profilu
myślę, że w sedanie nie montowali...

FRancuz ? Hehehe, moze zaby mu sie chce

no niestety francuz.

walcze już z nią od miecha i ciągle coś.

W końcu znalazłem - jest to światło mijania.
Po pół godzinnej walce dostałem się do żarówki wydobywam ją na zewnątrz i ... oczom mym ukazała się taka małe coś na którym jest napisane 100W bluxenon, już myślałem że pojebałem żarówki i wyjołem od długich ale druga jest taka sama. Ktoś wie co to jest i gdzie to kupić, no i oczywiście prośba o wyjaśnienie bo coś chyba jest w tych żarówkach pojebane.

Wystarczy podlaczyc techa i zmienic jezyk na bardziej zjadliwy...

w tym problem że część komunikatów podaje komp po angielsku a część po francusku i nie wiem czy da się to tak prosto zmienić, no ale tak z ciekawości ile może kosztować taka zmiana języka (bo to pewno tylko serwis może zrobić)?

Nie znam ceny. Ja tez kiedys myslalem, ze mam francuska wersje wyswietlacza. A niechcacy przy jakiejs tam diagnozie zmieniono mi na angielski. Nie prosilem o to, a zostalem uszczesliwiony. Stawiam ze bedzie to koszt ok. 50-100 pln, jak za tzw podlaczenie Techa (bez wzgledu na cel podlaczenia), albo dogadasz sie z mechanikiem za 20 pln bez faktury. Nie tylko w ASO, sa warsztaty prywatne dysponujace Techem.

siemka Diro!!!
to Ci sie moze przydac

http://world.altavista.com/

to tlumacz, z ktorego korzystam. z franca na anglika tez jest

dzięki Robur ale nie ma w tym słowniku tłumaczenia tego słowa, spróbuje zmienić całkowicie język kompa na angielski (jazda będzie mniej stresowa )

szpoksz. masz racje nie ma sie co stresowac jak sie cos dalej od domu zaswieci, a bedzie to np. zarowka

pozdro

tel kom. do elektryka z Maszewa k. Płocka-on sie wpina pod kompy.

603640225

koleś bardzo solidny

jest jeszcze Zawalski przy ul Wyszogrodzkiej ale jest duzo drozszy.

ja poszedłem na łatwiznę pojechałem do serwisu i za 50 zeta mi to zrobili

Cytat:
2004-05-12 23:31:47, Diro pisze:
cholera wie - to nie jest kombi a w sedanach nie wiem czy był montowany niwomat. jak to sprawdzić?

No właśnie był czy nie?(niwomat - w sedanie) oto jest pytanie.
gdy cośik załaduje np. jakieś "foki" na tylne siedzenie i dam ostro buta (3.Oxe- czy są jakieś inne wersje 3.O i co ozmacza XE?) szoruje mi tył - zaglądam niby wysoko więc może niwomat jak jest nie działa? amory ok
Ps może ktoś ma tłumaczenie holenderskich "wybryków" -komunikatów na kompa?.