Jestem nowy i chciałem się przywitać.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Heja jestem tu nowy i troszke sie gubie,wszyscy sie znaja a ja nikogo,napiszta cos,i nie znam wszystkich mozliwosci forum jeszcze

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-01-05 18:20:38 ]
[ powód edycji: Zmieniłem nazwe tematu ]

Witamy na frum KTSW.
Znaja czy nie znaja, ale sie poznaja. (trudno nie zauwazyc Twojego altka)
Zapraszam do uczestniczenia w dyskusjach na forum jak i spotach.

Witam Cie rowniez

o fajnie widze ze sie tu nie spi jeszcze, spoko,to szykuje sie jakis zlocik jak rozumie, fajnie by bylo uczestniczyc jakos w nim,ale dzisiaj to juz nie mysle bo z dziewczynka nowo poznana sie cos pokrecilo

ja tez witam cie i pozdrawiam

Ja rowniez Cie witam...a i jak widac o tych godinach sie nie spi...no i to fakt ze Twojego autka trudno nie zauwazyc...
pozdro

Witam i ja Krzychu. Forum forumem, ale czekamy na spotkanko na zywo . Pozdrawiam

Cześć Krzysiek
Pokaz wiecej fotek autka i wpadnij na spota jakiegoś.
Pozdro

czesc witam i pozdrawiam

Witanko ja mam pytanie jaki tam silniczek w tym autku sie znajduje ??

Rowniez serdecznie witam podobnie jak nomos jestem ciekaw co tam drzemia pod macha

no silniciczek fakt ,1.4 z jakiejs reni starego typu,nie jest to rozpierdalacz rasowy ale jezdzi przynajmniej bez mixola

i ja też cie witam!!

ja róznież cie witam

Silnik 65 koników ??? jezeli tak to i tak jest szybki jak na syrenke.
Kto ci robił poszerzenia ?? Bawisz sie w zywicy czy na zamówienie ??? I ile to ma do setki.

no cos takiego 65 ,a do setki to ja wiem nigdy nie mierzylem,przy poszezeniach bawilem sie z zywica znaczy to polaczenie blachy wkretow i zywicy,bo cale blotniki to tez zywica

zabawa z żywicą nie jest trudna...mialme okazje sie bawic i nie jest to takie trudne jakby sie moglo wydawac...

Krzychu to musimy sie zgadac na privie .

A ja nie wiem jak wygląda twe autko,ale mam nadzieje,ze zobacze.Witam cię serdecznie i cieplutko.

Cześc jestem nowy i nie znam prawie nikogo i nie wiem jak wogóle wszedłem na forum.javascript: x()