Radosc poranka - antena radia.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj o poranku okazalo sie, ze ktos zap...dolil anteny z omeg stojacych przed naszym blokiem. Z dokladnie 2 mojej i mojego kolegi z roboty Kumpel mial troche inna taka nakracana bez kolnieza (92 rocznik bryka) a ja taka z mocowaniem z takim kolniezem plastikowym (97 r. ) wiec zlodziej ma od razu 2 typy Mam w zwiazku z tym pytanie, moze ktos ma cos takiego tanio ? Jesli nie to moze juz ktos kupowal zamiennik i wie co ladnie wyglada na dachu omegi

Cytat:
2005-09-08 08:31:48, Gudzy pisze:
Dzisiaj o poranku okazalo sie, ze ktos zap...dolil anteny z omeg stojacych przed naszym blokiem. Z dokladnie 2 mojej i mojego kolegi z roboty Kumpel mial troche inna taka nakracana bez kolnieza (92 rocznik bryka) a ja taka z mocowaniem z takim kolniezem plastikowym (97 r. ) wiec zlodziej ma od razu 2 typy Mam w zwiazku z tym pytanie, moze ktos ma cos takiego tanio ? Jesli nie to moze juz ktos kupowal zamiennik i wie co ladnie wyglada na dachu omegi

Bacik anteny kosztuje 19 PLN na allegro. A pochodzenie ?

pozdr, Robert

Tylko zebym nie kupil swojego

Czasem są dobre strony zamieszkiwania w małej dziurze. Wszyscy wszystkich znają i wszyscy wszystko widzą. Moje auta od 6 lat stoją na zewnątrz i zero nawet próby porysowania.

Ps. Jest tu kilka wolnych mieszkań na sprzedaż

Powiem ci szczerze, ze po prostu zaczal sie rok szkolny i dzieciaki kombinuja poprzyjezdzali z okolicznych miejscowosci Tylko szkoda, ze nie spotkalem osobiscie tego delikwenta, znowu by prasa pisala ze nieszczescie spotkalo takiego dobrego chlopca, a mama by plakala, ze "dobry chlopiec byl i malo pil", i dodatkowo wszystkim mowil dziendobry

I tak właśnie jest : szkodliwość czynu twierdzą, że znikoma, a jak coś mu zrobisz, to Cię na 2 lata za pobicie wsadzą. Ich rodziców karać. Jakby każdy rodzic za dzieciaka miał chociaż miesiąc siedzieć, to zaczęliby pilnować. A tak ? Po tych popieprzonych główkach tylko głaskają, komóreczki kupują i mają głęboko w poszanowaniu to, co ich dzieciaki robią. Mnie i brata mama sama wychowała i pamiętam, że jak któryś z nas o ósmej nie był w domu, to za przeproszeniem sraczkę w gaciach się miało , bo kara była niunikniona .

Pozdrawiam

Lepiej bym tego nie okreslil

---

[ wiadomość edytowana przez: Niko dnia 2005-10-04 19:57:27 ]

Nikodem daruj sobie te swoje żaciki, bo są one żałosne! Nie wiem czy jesteś mało spostrzegawczy czy jaki ale wszyscy wyśmiewają Cię po Twoich postach
A swoimi poglądami politycznymi mozesz dzielic sie gdzie indziej niewiem...niezrozumiały jest Ci temat forum??

[ wiadomość edytowana przez: Adrian_M dnia 2005-09-08 12:01:00 ]

Czyli podsumowujac wątek rzeczywiscie mozna kupic koncowke na allegro za 19 zl, trzeba tylko pamietac ze jes kilka typow i sa napewno rozne w omach 92-94 i 94-97 Takie zycie wlasciciela omy bez anteny w szybie

Pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow rozmowy

OK.. Adrian_M .. zrozumiałem ... sory.. jestem trochę nie kumaty... ale lubię ludzi i nie przeszkadza mi gdy się ktoś ze mnei wyśmiewa, może dlatego nie zauważyłem tego... ale postaram się poprawić i nie drażnić ciebie swoimi postami..

pcmwd (pocałuj mnie w d...)

[ wiadomość edytowana przez: Nicodem dnia 2005-09-08 23:56:03 ]

Cytat:
2005-09-08 23:33:07, Nicodem pisze:

Cytat:
2005-09-08 23:33:07, Nicodem pisze:

i tu właśnie Twój intelekt wziął górę... no comment

panowie, wyprowadzcie tego goscia. ma juz dosc...

---

[ wiadomość edytowana przez: Niko dnia 2005-10-04 19:56:58 ]

Nicodem, widzę że nie spotkamy się na zlocie,ale chyba nie mam czego żałować.

chyba wspominałem kiedyś, żeby rozpocząć wątek : RING WOLNY

Nie spodziwelem sie takiego rozwoju tego watku i tylu odpowiedzi Wszystkim serdecznie dziekuje

Nie spodziwelem sie takiego rozwoju tego watku i tylu odpowiedzi Wszystkim serdecznie dziekuje

Napisz chociaż Gudzy, czy masz już tę antenę

Pozdrawiam