Skrzynia 5 używana do samary za ile

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Dzwoniłem za skrzyniami i pytają ile dam. W jednym miejscu krzyknęli 600 zł do negocjacji. Nowa po "zaprzyjaźnieniu" plus zrobili by sprzęgło jeśli dobrze pamiętam
/ostatnio za dużo pytań i danych i wiele do zrobienia/ 1600 zł.
Więc ile można dać.

[ wiadomość edytowana przez: grzegorz75 dnia 2004-09-24 16:55:02 ]

Ja sprzedałem za 340 zł

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Dobra pomogę temu Grzegorzowi75 Skrzynia do samarki V biegowa można/trzeba dać do około 300 zł. Gdzie szukać. W moim przypadku skorzystałem z gazet ogłoszeniowych. Jedna jest w spalonej samarze a druga w rozbitej. Auto złomy to przeważnie zdziercy albo skrzynki brak.

Oj. Muszę chyba dodać sobie jeszcze 100zł. U nas na tych złomach poszaleli. Za lusterko 30 zł a za leflektor 100zł. rekordzista za skrzynię woła 600zł.
Tarfiłem na jedną skrzynię zupełnie blisko. Leży zapomniana już ze trzy lata. Gość nawet spoko, sprawdził i okazało się że ma coś zwalone. A miała być za 250 zł Obok na parkingu policyjnym stoi rozbita samarka ale pocięta przez strażaków. I skasowana tak, że głowa boli. Ciekawe gdzie silnik bo został tylko kolektor dolotowy. Pogięta nawet tylnia klapa a o kierownicy niemówię. Ale widziałem przekaźniki do "szwedzkich świateł" których u mnie brakuje. Mam same wtyczki. Może kiedyś.

[ wiadomość edytowana przez: grzegorz75 dnia 2004-10-05 16:21:52 ]

Dopadłem skrzynię V. Ma trochę ubity korpus. Więc trzeba przełożyć bebechy do mojej starej. Prosił bym wszystkich którzy robili coś przy skrzyni samarowskiej o złote porady i przestrogi. Na co zwrócić uwagę lub profilaktycznie wymienić.
Gdybym coś dłubał przy okazji przy sprzęgle to ładować docisk nowego czy starego typu. Jeszce niewiem jaki mam ale podobno są "kompatybilne" Ile mechanicy biorą za grzebanie przy skrzyni.

Gościowi zostały jeszcze szyby boczne, przednie do samary 3d.

Cytat:
2005-01-13 17:04:28, Grzegorz75 pisze:
Dopadłem skrzynię V. Ma trochę ubity korpus. Więc trzeba przełożyć bebechy do mojej starej. Prosił bym wszystkich którzy robili coś przy skrzyni samarowskiej o złote porady i przestrogi. Na co zwrócić uwagę lub profilaktycznie wymienić. Gdybym coś dłubał przy okazji przy sprzęgle to ładować docisk nowego czy starego typu. Jeszce niewiem jaki mam ale podobno są "kompatybilne" Ile mechanicy biorą za grzebanie przy skrzyni. Gościowi zostały jeszcze szyby boczne, przednie do samary 3d.