| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2003-01-20 12:25:58 TFU
Miało być błotnika , zderzak był tylko klejony i w tym miejscu mała zaprawka. Pozdrawiam G |
Tomek_L Espero 2.0 FULL WYPAS Katowice | 2003-01-20 12:42:01 |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-01-20 18:22:55 Przytoczę Ci Grzegorzu fragment mojego życiorysu...
Tuż przed wakacjami jakiś matoł poobijał mi maskę i obydwa nadkola jakimś młotkiem lub czymś podobnym i oddałem furę do lakiernika. Przy okazji kazałem mu wylakierować poobijany przez kamyczki dziób oraz obydwa drzrwi z lewej strony bo rdza zeżarła je całkowicie... Lakiernik dobrał lakier na podstawie symbolu wybitego na samochodzie. Tuż po odebraniu fury od lakiernika wszystko było OK, ale po miesiącu, gdy lakier się już utwardził, wyszły ładne łatki (da się je zauważyć na fotkach w galerii - różnica między tylnymi drzwiami a kufrem) Jeśli chodzi o polerowanie to lakiernik spolerował mi po lakierowaniu cały samochód, jednak za dodatkową opłatą bo taka czynność jest wykonywana na specjalne życzenie klienta i nie jest obowiązkiem lakiernika... |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2003-01-20 19:03:39 Łukasz pamiętasz może ile płaciłeś za taką polerkę ??
Pozdrawiam G |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-01-20 20:36:31 hehehe a jak ja lakierowalem spojlery tez odczytal z tabliczki ale lakieru sie nie odrozni |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-01-20 21:33:36 Nie pamiętam Grzegorzu ile kosztowała mnie sama polerka bo płaciłem za wszystko na raz, czyli za polerowanie, lakierowanie i zabezpieczenie przed korozją... i kosztowało to w sumie 2500!!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-01-21 00:00:45 Zapytam trochę znajomych misiów-lakierów ile by wzięli za polerkę Esperaka i dam Ci znać.Jakby Ci pasowało to myślę, że na Chorzowską koło "Wesołego" tafiłbyś ? |