Gdzie moge podlaczyc sie pod swiatla pozycyjne/mijania??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam all

Mam Essine MkV 1.8D
Zalozylem kilka diodek i chcialbym zeby zapalaly sie po przekreceniu wlacznika swiatel razem ze swiatlami.
W ktory miejscu najlepiej i najlatwiej sie podpiac pod zasilanie swiatel zeby diodki sie zapalily (ograniczmy pole manewru do deski rozdzielczej i nog kierowcy) I jesli mozecie powiedziec jakie to przewody albo jak znalezc ten odpowiedni?

Pozdrawiam MavMkV

najlepiej podpiac sie pod bezpiecznik. jesli masz ograniczony zasieg dolacz kabelek i po sprawie

Cytat:
2005-01-16 17:58:11, MavMkV pisze:
Witam all Mam Essine MkV 1.8D Zalozylem kilka diodek i chcialbym zeby zapalaly sie po przekreceniu wlacznika swiatel razem ze swiatlami. W ktory miejscu najlepiej i najlatwiej sie podpiac pod zasilanie swiatel zeby diodki sie zapalily (ograniczmy pole manewru do deski rozdzielczej i nog kierowcy) I jesli mozecie powiedziec jakie to przewody albo jak znalezc ten odpowiedni? Pozdrawiam MavMkV

ja wpinalem sie w przewody idace do oswietlania pokretel nawiewu.
i jest ok.
trzeba odkrecic okolo 5 srubek. Mozna tez wpiac sie w zegaryu, ale to sporo roboty i szansa na odczepienie linki a to upierdliwe jest do zalozenia..

Ja podpinalem podswietlenie popielniczka. Prądu sobie ukradłem z podświetlenia zapaliczniki, tak żeby się rymowało ładnie Fakt, że nie ten rocznik autka, ale sprawdzić warto.