Accent II Turbo !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakims dziwnym trafem udalo mi sie zalogowac
zobaczymy na jak dlugo !!!

Zobaczcie co znalazlem na stronie www.tuning.pl

ogloszenie ostatnie na stronie:

Accent II 1.3 Turbo !!!

Tyle pracy i gosciu go sprzedaje Ah !
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: spoon dnia 2005-02-14 10:21:49 ]

ladniutki podoba mi sie ale ten silnik z turbina

Ze zdjęć autko wygląda na bardzo zadbane i dopieszczone, wg parametrów może zaskoczyć nie jednego kierowcę . Chciałbym go zobaczyć na żywo a jeszcze lepiej wypróbować .

moze byc tak, ze zalozyl turbo i zaczely sie klopoty... dlatego sprzedaje... Bardzo czesto po zaturbieniu NA sa klopopty... Albo jeszcze gorzej jak zrobil to u jakeigos tjunera druciarza...

ciekawe jaka firma zakladala to turbo ?

Najprościej jest się spytać o te sprawy właściciela

szkoda ze to nie jest 1.5 turbo
sadze ze mialby wtedy min 150KM

ten wyglada niezle choc jak na moj gust troche zbyt radyklanie zrobiony ale nie wyglada zle

Cytat:
2005-02-14 23:43:37, HIN pisze:
moze byc tak, ze zalozyl turbo i zaczely sie klopoty... dlatego sprzedaje... Bardzo czesto po zaturbieniu NA sa klopopty... Albo jeszcze gorzej jak zrobil to u jakeigos tjunera druciarza...

zgadzam się, silniki po uturbienieniu dają , ale ...... krótko

wszystko zależy czy tylko założył turbo czy przygotował silnik.............moc 125 km przy 1.3 mozna uzyskać przy doładowaniu ok 0.4-0.5 bara czyli całkiem mało wiec przy "mądrym" odpręzeniu silnika i "mądrym" urzytkowaniu tego auta zywotność oczywiscie sie zmniejszy ale naprawde mało. Sam miałem seicento z turbo i nitro z mocą 136 koni i pojemnosci 1.1...........przejechałem nim 65 tyś km pełnym ogniem poczym wymontowałem te ustrojstwa i sprzedałem auto "seryjne"..............jezdzi do tej pory bez zadnej awarii...........jednak taka instalacja turbo z odprezeniem silnika i przygotowaniem nowego programu i zmudnym strojeniem wyniesie 10 tyś zł i ten który chce coś takiego taniej to chce zajechać własne auto..............tuning nigdy nie był i nie bedzie tani !!! oczywiscie mądry tuning

Cytat:
2005-02-15 22:49:40, kurzy79 pisze:
wszystko zależy czy tylko założył turbo czy przygotował silnik.............moc 125 km przy 1.3 mozna uzyskać przy doładowaniu ok 0.4-0.5 bara czyli całkiem mało wiec przy "mądrym" odpręzeniu silnika i "mądrym" urzytkowaniu tego auta zywotność oczywiscie sie zmniejszy ale naprawde mało. Sam miałem seicento z turbo i nitro z mocą 136 koni i pojemnosci 1.1...........przejechałem nim 65 tyś km pełnym ogniem poczym wymontowałem te ustrojstwa i sprzedałem auto "seryjne"..............jezdzi do tej pory bez zadnej awarii...........jednak taka instalacja turbo z odprezeniem silnika i przygotowaniem nowego programu i zmudnym strojeniem wyniesie 10 tyś zł i ten który chce coś takiego taniej to chce zajechać własne auto..............tuning nigdy nie był i nie bedzie tani !!! oczywiscie mądry tuning

dokładnie tak, warto szczegolnie zapamietac ostatnie zdanie
pozdr

nawet fajny sprzęt ale ciekawe ile jeszcze pojeździ i jak był katowany?a z drugiej strony to ciekawe jak bym ja do swojego atosa zalozyl turbo czy zaczal by jakos super jezdzic przy takiej wysokosci?