Z innej beczki --- KTO PRZERABIA PLAYSTATION 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie.

Kto wie gdzie i mniej wiecej za ile ktos przerobi Sony Playstation 2 tak zeby chodzily piraty.

Jakies namiary to na priv lub jakos tam.

Z gory wielkie THX

Heh Miniak ale robisz forum komputerowe . A tak na serio to nigdy sie w to nie bawilem, ale popytam. Kupiles sobie zabaweczke?? .

No cos ty.
Ja zamiast wydac $ na PS to bym wolal cos do furki dokupic.

Brajdol kupil sobie no a ja bym posmigal w Colina tylko trzeba konsolke stuningowac, wiec jak cos to czekam na info

No wiec tak jesli masz stara konsole tzn jedna z pierwszych modeli (30004 V3, 30004R V4) to ja ci moge ja przerobic. Kiedys sie tym troszke zajmowalem i przerabialem PS1 i PS2. Ale juz sie tym nie zajmuje i nie znam bebechow nowych konsol (tzn one parametrami sie wogole nie roznia tylko wychodza nowe modele niby ulepszone pod wzgledem zabezpieczenia i awaryjnosci i maja wszystko inaczej na plycie glownej poukladane) Tych modeli jest duzo od V3 do podajze juz V12...
Jezeli masz nowa lub jedna z nowszych konsol to tylko znajde wizytowke takiego kolesia z Lublina i ci podam jego nr telefonu. Trzeba mu konsolke wyslac i on ci przerobi bez problemu. Nie ma sie co bac ja mu juz wyslalem kilka konsol i zawsze wszystko bylo ok. Chyba ze bywasz w wawie na x-lecia tam tez sa sprawdzeni fachowcy i tez robia ok.
Chipy sa teraz tanie jak barszcz i chodz w granicach 50-100zl (+ robocizna jakies 50zl) jest ich kilka do wyboru ale praktycznie wszystkie tak samo dzialaja.
Bedziesz mogl grac w gry na cd-r, dvd-r, ogladac filmy divx z kompa i sluchac muze na mp3

aha i jak cos to ja mam ponad 180 tytulow na PS2 of kors orginaly

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2005-01-14 21:19:10 ]