ESPERO w Need For Speed 4 (High Stakes)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ściągnij nakładkę i graj esperakiem!

Bryla wyglada nie jak Espero, a jak Scorpio, chociaz widac, ze to Esperak. Poza tym High Stakes to juz troche przezytek. Wlasnie mecze Underground 2

Jak ja mowie ze epserak wymiatazcem jest to nikt mi niewierzy

Cytat:
2004-12-07 16:02:19, QLogic pisze:
Wlasnie mecze Underground 2

Ja u siebie też

Cytat:
Wlasnie mecze Underground 2

ja tez ja tez
czekam na jakies lekarstwo coby mozna bylo po necie zagrac
moze bysmy pojezdzili zawody klubowe

Pare tygodni temu zakupiłem kierowniczkę Logitecha z FORCE FEED BACKIEM
Na razie męczę EA F1 2002, ale już niedługo zasysam Undergrounda 2 i piszę się na wyscigi klubowe

super - ja też sie na to piszę!

Cytat:
2004-12-07 21:05:06, -JACO- pisze:
Pare tygodni temu zakupiłem kierowniczkę Logitecha z FORCE FEED BACKIEM Na razie męczę EA F1 2002, ale już niedługo zasysam Undergrounda 2 i piszę się na wyscigi klubowe

F1 2002 świetna gra !
A co do NFS U2 to chyba trzeba będzie oryginał zakupic za ponad 100 zł, żeby sobie popykać przez neta

Cytat:
A co do NFS U2 to chyba trzeba będzie oryginał zakupic za ponad 100 zł, żeby sobie popykać przez neta

moze niekoniecznie

jak znam zycie to wczesniej czy pozniej wykombinuja jakies "lekarstwo" na ta przypadlosc

Cytat:
2004-12-07 22:54:45, cezariusz pisze:
moze niekoniecznie jak znam zycie to wczesniej czy pozniej wykombinuja jakies "lekarstwo" na ta przypadlosc

Miejmy nadzieję

To i ja sobie pociągnąłem tą brykę. Teraz jeszcze trzeba kupić NFS 4

Cytat:
2004-12-08 00:02:40, Piotr_W pisze:
Teraz jeszcze trzeba kupić NFS 4

hmmmm, ale z Ciebie burżuj

ja też chetnie potnę klubowo w NFS U 2 tylko niech ktoś poprawi SP2 do WIN XP Bo najpier znikneły mi textury samochodów i zrobiło się "Panoeiw nie piję, widzę białe samochody" a teraz nawet po przekładce karty graf. mam akcję :

załadowanie profilu = rtestart kompa i tak w kółko....

a miałem już zrobione na maxa 37% gierki / BUUUUUUUUU

A ja już sie nudze z tym nfsu2 bo juz pykam w to chyba z miecha całego

Dajcie chłopaki znać kiedy zaczynacie wyścigi. Dołączy do Was mój syn to wasz objedzie.

Ja NFS 2 niemam ale mam jedynke a w jedynke da sie grac bez kupowania oryginalnej gry? jak ta to mozemy sie pobawic w klubowe zawody ale w 1 czesc

Cytat:
2004-12-09 21:51:58, Bartek1112 pisze:
Ja NFS 2 niemam ale mam jedynke a w jedynke da sie grac bez kupowania oryginalnej gry? jak ta to mozemy sie pobawic w klubowe zawody ale w 1 czesc

Niestety nie

czylii 1 i 2 czesc ma cos takiego ze bez oryginalu niepodchodz. Dzkoda a juz myslalem ze sobie pogramy

To może F1 2002, to starsza gra (ale rewelacyjna), więc może da radę bez kodu...

Cytat:
2004-12-09 22:38:59, Norbert84 pisze:
Niestety nie

co niestety nie??

w 1 da sie ciac po necie jak talala
sam gralem
ale zawsze trafialem ne cheaterow a ich najbardziej nie lubie