Poprawione bledy w stylingu;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witka
chcialem wam pokazac kilka poprawek ktore nanioslem na karoserie fiacika-wiem ,ze i tak wiekszosci sie nie podoba moja wizja fiata...no ale do odwaznych swiat nalezy
podstawowa rzecza jest pomalowanie progow pod kolor,natomiast druga rzecza bylo wywalenie swiatla wstecznego-nie wiem czemu ale przez 4 lata nie dalem rady go zrobic
mimo wkrecania nowych czujnikow ciagle albo swiecilo,badz nie swiecilo w ogole-wiec sie go pozbylem
innymi sprawami byly delikatne zaprawki itpktorych nie widac na fotkach
zycze milego ogladania-4 fotki w profilu
pozdrawiam wszystki

2 moje zatrzezenia: brewki (widoczne na foto2, niewidoczne na foto5 - i niech tak zostanie). Drugie to wlasciwie pytanie: kto Ci zajebal klamki z tylu?

Poza tym auto fajne - bez fajansiarskich plastixow. Ogolna ocena: 4-. Bez brewek zabiore minusa.

Co do swiatla wsteka to na 100% przyjebia sie do tego gliniarze i koles na przegladzie.

noo. chyba od 1986 to obowiązek

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2005-01-14 19:17:12, OLO pisze:
noo. chyba od 1986 to obowiązek

ale ten fiat jest z 83...

no to ma szansę

-----------------

No jak dla mnie beznadzieja.. Bez urazy moze po prostu ja mam spaczonuy gust. Nie podoba mi sie lakier siakis taki rudy. Widok z przodu mi sie podoba z boku mniej ale moze byc, ale tyl to tragedia...

Kolor faktycznie brzydki, ale zalozylem, ze to byle seryjne i wlasciciel nie mial na to wplywu bez lakierowania calego auta.

Mnie się nie podoba (lubię z reguły oryginały )
Ale gustach nie należy dyskutować, jak to juz pisaliście.

A za brak podświetlenia tablicy rejestracyjnej z tyłu nie czepiają się psy i na przegądzie

Cytat:
2005-01-14 19:19:15, Admiral pisze:
ale ten fiat jest z 83...

Ale starsze niż '86 (mi sie wydaje jakos ze '85) nie musza mieć światła cofania ale tylko pod warunkiem, że fabrycznie go tam nie było, a DF miał chyba od zawsze, co nie?...

ps. Właśnie tak sobie pomyślałem, ze gdybyś od początku kontynuował jeden wątek łatwiej by bylo prześledzić evolutzie Twojego sprzętu.
ps2. Pokaż fotki spod maski!!

żeby nie te klamki z tyłu a raczej ich brak....

Ze wstekiem luz,można zawsze naściemniać ,że wersje ekportowe do Kambodży go nie miały.Oświetlenie rejestracji być jednakowoż musi,a tu go nie widzę.
Progi w kolrze autka wyglądają o niebo lepiej ,lecz tył mi się nie podoba - rejestracja na dole sztucznie "podwyższa" dupe Fiaciora i wrażenie jest dziwne.Co tam marudzić-Twoje auto,więc luzik.
Czekamy na ładne felgi - poszerzane stalówki lub klasyczne alu.
PS.Fiacior bez zderzaków wygląda konkret,przepis o konieczności ich posiadania jest w sumie bez sensu.Ale za brak klamek osobiście dowodziki bym pozabierał z radością

Cytat:
2005-01-14 21:53:25, kaovietz pisze:
(...) Ale za brak klamek osobiście dowodziki bym pozabierał z radością

Brutal .

ps. Ja też .

faktycznie światło cofania i blacha wyzej zmniejszyłyby troche dupę fiaciora (czy też fiaciora 125)
z innej beczki. jeśli jest tunink to czy jest tez stylink?

-----------------

jak tak pacze na twojego fiacika łezka mi sie kreci bo przypomina mie się mój ojjjj to była poczciwa fura null

sorcia cos z fotką nie wyszło ale zapewne każdy kto był w 2003 na ogólnopolskim WAWER pamieta takiego fiacika w soczystym pomarańczowym kolorze z chromowanymi listwami na progach. Tez był bez zdezaka ale niestety z hakiem

A kiedy zminy pod maska?

Cytat:
2005-01-14 22:08:13, OLO pisze:
jeśli jest tunink to czy jest tez stylink?

Jest TJUNINK to jest i STAJLINK

OK

-----------------

Cytat:
2005-01-14 19:36:33, daniel pisze:
żeby nie te klamki z tyłu a raczej ich brak....

Daniel....Ty zawsze o te klamki.... niektórym się to naprawde podoba-ja popieram!!!

faaajny , ja bym machnął jeszcze na taki sam kolor co jest maska pokrywę bagażnika .... ale to rzecz gustu