Wszystko o Miriam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To bohaterka nowego reality TV w TVN - POZNAJ MIRIAM. Dla
wyjaśnienia podam że w tym programie walczy 6 facetów ( wybranych podczas licznych kastingów ) o nagrode: 10,000 funtów oraz tydzień na luksusowym jachcie z piękna modelką o imieniu MIRIAM. Rywalizacja o wzglądy Miriam trwa 2 tygodnie. Panowie oczywiście nie wiedzą że modelka ma mały sekret...

tfuuuuuu

Cytat:
2005-01-17 08:57:48, madzia_83 pisze:
To bohaterka nowego reality TV w TVN - POZNAJ MIRIAM. Dla wyjaśnienia podam że w tym programie walczy 6 facetów ( wybranych podczas licznych kastingów ) o nagrode: 10,000 funtów oraz tydzień na luksusowym jachcie z piękna modelką o imieniu MIRIAM. Rywalizacja o wzglądy Miriam trwa 2 tygodnie. Panowie oczywiście nie wiedzą że modelka ma mały sekret... tfuuuuuu

Jestescie nietolerancyjni to fajna laska jest

łeeeee tfu
chłopaki z F&F też już z tego leją >>> KLIK <<<

pozwalam sobie naprawic madziu twe linki...

1
23
4
5
6

Dziękuję Voy'u

no to juz im wspolczuje. buahahahaha

dżizus, jeszcze jeden sie chwalił w zapowiedzi programu ze sie z tym czymś "całował z języczkiem" i był nieźle podjarany, chciałbym widzieć jego minę, jakby wacka zobaczył, o w morde pawia zara puszcze

przypuszczam ze ostatni odcinek tego programu pobije rekordy oglądalności

fujjjjjjj to powinno byc karalne

z tego co słyszałem po emisji tego programu nie zła afera była i pozwy sądowe i duże odszkodowania dla tych kolesi

cyt.
"Podobno Miriam zdecydowała się na udział w show, by przekonać się czy istnieje prawdziwa miłość. W takim razie musiała się boleśnie rozczarować. Kiedy panowie dowiedzieli się, że ich wybranka ma penisa, błyskawicznie się odkochali. Zaskarżyli twórców programu (wyprodukowanego przez firmę Endemol dla telewizji Sky One) o nadużycie seksualne i zatajenie - "nie wiedzieli, że całują i pieszczą mężczyznę". Wnieśli też sprawę o zniesławienie, złamanie warunków kontraktu i szkody osobiste, robiąc zresztą programowi niesłychaną reklamę zanim został wyemitowany."

no niezle niezle..wczoraj ogladalem i w zapowiedzi kolejnego odcinka bylo ze ma sie pojawic jakis nowy kolo a jeden z dotychczasowych bedzie sie chciał lać z drugim - no przyszla niedziela moze byc ciekawa

teraz jestem ciekaw kiedy zaczna sie zabijac na ekranie....

Ja mysle ze jestem tolerancyjna, rozumiem zmiany płci, ze ktos czuje sie kobieta beda w ciele faceta czy odwrotnie, ale to jest dla mnie nienormalne.
Jesli takim programem chca ludzi przekonac do... no wlasnie do czego.

no to w takim razie jestescie nietolerancyjni... ja tego nie uwazam za zboczenie ani za chorobe. Zboczeniem dla mnie to jest pedofilia czy zoofilia, choroba rozdwojenie jazni czy psychoza. A jak ktos czuje sie kobieta a niestety, urodzil sie mezczyzna to dzisiejsza medycyna jest wrecz zobowiazana mu pomoc. Lepiej chyba to niz mialby cierpiec cale zycie czy popelnic samobojstwo.

Voy ale ja nie mowie ze to zboczenie, tylko ze albo jest kobieta albo facetem... A Miriam jest tym i tym.. o to mi chodzi.

no ale ona chce byc kobieta... a pozatym moja mama pracuje we wloszech u takiej bogatej rodziny i oni maja syna. Tak sie sklada ze chlopak 14 letni ma i fiutka i psitke. Taki sie juz urodzil. Tez nie jest ani mezczyzna ani kobieta...

Oki chce byc kobieta.. i zycze jej by nia była.. wiec co ma na celu ten program??
Oki to niech bedzie ze jestem nietolerancyjna.
Ale wiecej nie pisze bo i tak programu nie ogladam.

w takim razie Voy, może zobaczysz Miriam w prawdziwej akcji. Tylko sie nie pożygaj i nie pokazuj małym dzieciom (->>18l) >>> LINK<<< (link z forum F&F).

WALI MNIE TO CZY JEST ONA MEZCZYZNA CZY KOBIETA...

DLA MNIE LICZY SIE CALKOWITY DEBILIZM I DEGENERACJA TELEWIZJI... DLA ZASPOKOJENIA PUBLIKI UCIEKAJA SIE DO CORAZ BARDZIEJ CHORYCH I NIHILISTYCZNYCH POMYSLOW...

PONIEWAZ WIDZIELISMY JUZ SEKS, ZDRADE, MALZENSTWO NAWET BOJKI I CHORE ORAZ SKRAJNIE NIEBEZPIECZNE POPISY UCZESTNIKOW REALITY SHOW... TO JA SIE ZAPYTAM CO BEDZIE NASTEPNE???

OKALECZENIE ?
LAMANIE PRAWA ?

A MOZE SMIERC ???

Cytat:
2005-01-17 21:07:35, Konrad_P pisze:
w takim razie Voy, może zobaczysz Miriam w prawdziwej akcji. Tylko sie nie pożygaj i nie pokazuj małym dzieciom (->>18l) >>> LINK<<< (link z forum F&F).

przegiecie

A mi się ten link nie otwiera.

I zgadzam się z Quattro - czego ludzie jeszcze nie wymyslą aby zarobić kasę....