| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-09-03 14:28:03 Właśnie wróciłam z miasta. Firma wysłała mnie na małe biurowe zakupy, do Biura Rachunkowegi i jeszcze zahaczyłam o mojego informatyka. Niby wszystko OK... ale co ja przeżyłam zanim tam dojechałam |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-09-03 16:35:51 Rodacy wrócili z wakacji |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-09-03 20:23:58
no niestety na to wyglada. dzisiaj tez malo mnie szlak nie trafil na tych debili co jezdza po drogach... grrr... duzo lepiej sobie pojezdzic na komputerku w colina |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2004-09-03 22:57:13 Jest źle - wczoraj przebijałem się przez miasto (szef prowadził)... średnio 110-140 km/h |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2004-09-04 22:03:00 Madziu a może po prostu przez tą pogodę byłaś przewrażliwiona?? Może wszyscy jeździli jak zwykle ale Ty w tym dniu bardziej to odczuwałaś??
Bo chamstwo na drodze to ja widzę każdego dnia bez względu na dni robocze czy też nie oraz bez względu na pogodę. (poza sporadycznymi przypadkami). Ja już niczego dobrego po kierowcach się nie spodziewam... |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-09-05 19:52:16
Wybacz ale jestem pewna, że w tym dniu czułam się tak jak zawsze. Ja to właściwie obserwuję w różnych porach dnia ale apogeum nastąpiło w piątek. A najbardziej mi się przykro zrobiło gdy widziałam gościa jadącego ciemnozieloną Cariną E a tak chamsko zachowującego się jakby myślał, że na drodze jest sam |
BabciaEwa TOYOTA FRIEND Mitsubishi Mirage Kraków | 2004-09-06 10:04:28 Ma Carinka pecha - taki jej się chamski (żeby się brzydziej nie wyrazić) pan trafił.
Ja też zauważyłam, że się ludziom ostatnio na drodze pogorszyło. Sami nie wiedzą, co mają ze sobą robić. Nie wiem, czym to tłumaczyć. Wybuchy jakieś na słońcu, czy co ??? Nic nie poradzimy. Trzeba mieć oczy i uszy dokoła głowy i polecić się opiece opatrzności i ..... ubezpieczyciela. Pozdrawiam. |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-09-06 10:08:14
Tiaaaaa święte słowa |
BabciaEwa TOYOTA FRIEND Mitsubishi Mirage Kraków | 2004-09-06 10:32:41 Trzeba poczekać na zimę. Drogi będą zaśnieżone, zalodzone i śliskie, to "rajdowcy" i "świąteczni" odstawią autka i będzie można spokojnie pojeździć. Zwłaszcza po wsi.
Co roku tak jest. Dopóki sucho - strach tośczyne koło za bramę wystawić, ale niech popada śniegiem i przymarznie .... koniec jazdy! A jak tak jeszcze się zrobi mgła - cisza i spokój. Bosko !!! |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2005-03-04 15:01:27 Ten wątek już tak dawno temu pisałam ale teraz czytam TO - ehh ta agresja, jest coraz gorzej ![]() |