Uklad hamulcowy w polonezie pytanie???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie czy przewody hamulcowe do przodu do poloneza mozna zastosowac od fiata 125 bo takowe mam nowe czy poprostu beda pasowaly ???

[ wiadomość edytowana przez: picia78 dnia 2005-01-15 15:27:26 ]

buehehehehh na moim też to samo napisał
A odpowiedź znajdziesz na tym forum, Poszukaj!

a nie mozesz poprostu mi powierdzic czy beada pasowac czy nie ?

Cytat:
2005-01-15 15:55:19, CAr pisze:
buehehehehh na moim też to samo napisał A odpowiedź znajdziesz na tym forum, Poszukaj!

Wiecej cie kosztowała nieuprzejmosc niz odpowiedz na to pytanie...

Cytat:
2005-01-15 14:08:39, picia78 pisze:
mam pytanie czy przewody hamulcowe do przodu do poloneza mozna zastosowac od fiata 125 bo takowe mam nowe czy poprostu beda pasowaly ??? [ wiadomość edytowana przez: picia78 dnia 2005-01-15 15:27:26 ]

ale gumowe czy miedziane?

metalowe tzn miedziane

[ wiadomość edytowana przez: picia78 dnia 2005-01-15 16:18:14 ]

Cytat:
2005-01-15 16:17:50, picia78 pisze:
metalowe tzn miedziane [ wiadomość edytowana przez: picia78 dnia 2005-01-15 16:18:14 ]

Moim zdaniem powinny, ale nie dam za to głowy, najlepiej spytać sprzedawcy w sklepie...

Najlepiej zadzwonic do jakiegos sklepu i zapytac...

aha dzieki bo chcialem sprawdzic bo wlasnie takie dostalem w sklepie i myslem ze sie pomylili a odkrylem t dopiero w domu i juz jak chclaem do sklepu je odwiezc to byl zamkniety czyli myslisz ze powinny pasowac a gdzie moglbym sie tego w internecie dowiedziec ?? moze wiesz kto moglby mi odpowidziec albo znasz stronki gdzie wyczytam ?

Ja odpowiem, ja odpowiem

Moga ale nie koniecznie... ponieważ zarówno w fiacie jak i poldku miały one kilka różnych postaci...

inna jest wersja dla układu z czujnikiem na zbiorniczku płynu, a inna jest wersja dla układu gdzie czujnik jest elementem obwodu i znajduje się na bocznej ściance komory silnika...

i dodatkowym zagadnieniem może być długość przewodów w fiacie / polonezie (nie wiem czy jest taka sama)

Ps. Bo to że pytasz o przewody z poldka z przed Lukasa do fiata, to jest dlamnie oczywiste... w przeciwnym wypadku - nie pasują

Cytat:
2005-01-15 15:55:19, CAr pisze:
buehehehehh na moim też to samo napisał A odpowiedź znajdziesz na tym forum, Poszukaj!

Kolego, nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Nie dawaj przykładów, że to prawo również obowiązuje na tym zacnym Forum.

Car po prostu nie zna odpowiedzi więc zachowuje się jak wujek Dobra Rada.

Cytat:
2005-01-15 17:02:48, dr_przemek pisze:
Car po prostu nie zna odpowiedzi więc zachowuje się jak wujek Dobra Rada.

zgadza sie

Bo Car juz parę razy upomnienie dostał że się wcina nie tam gdzie potrzba. Jak sie go blooknie to zrozumie. Małpa by zrozumiała a on swoje.

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Cytat:
2005-01-15 17:02:48, dr_przemek pisze:
(...) zachowuje się jak wujek Dobra Rada.

motyla noga