Moto-Weteran bazar styczniowy, w Lodzi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Otz Chcialem Wam powiedziec ze bedzie jakis Pan, ktos kto napisal teraz jakas ksiazke o FSO, moze warto by zanabyc oraz bedzie wystawa z tego tez powodu, w kazdym razie moze byc Ciekawie

BTW: Bedzie moja furka

ZAMAWIAM ksiązkę

Cytat:
2005-01-12 14:56:12, stasiu pisze:
BTW: Bedzie moja furka

To ile Stasiu sobie ja cenisz

Jaką książkę? jaki Pan? może więcej szczegółów masz ? przedewszystkim gdzie i kiedy ? myśle że kolegów z Łodzi mogłoby to zainteresować i przybyliby delegacją klubową

tzn moje auto nie wiem czy bedzie z etykieta "sprzedam" w kazdym razie na dzis sie umowilem z panem ktory bedzie ogladal moje bejbe [ pan od targow ]. gadalem przez telefon o profitach z tego ze moje auto bedzie tam stalo - mowi ze dostane ksiazke z podpisem - Postaram sie zalatwic pare wejsciowek na ta impreze, to wezme pare osob za free jak sie uda - ale to dam znac wieczorem - co wydebilem. Przez telefon nie zrozumialem kim jest autor ksiazki . Autko moje bedzie stalo chyba do soboty wieczor - to kto sie wybiera:>?
EDIT:
wszystko dzieje sie w ten weekend czyli 15 Stycznia start

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-01-12 15:05:22 ]

Ja się może wybiorę

ja będe na pewno

OT Stasiek zaproś nowego właściciela do klubu ,z tego co mówiłeś na GG to miłośnik Fso.
A Lubelskie by się przydało powiększyć

A w jaki dzień będziecie ???

Cytat:
2005-01-12 16:57:17, Yoshi81 pisze:
OT Stasiek zaproś nowego właściciela do klubu ,z tego co mówiłeś na GG to miłośnik Fso. A Lubelskie by się przydało powiększyć

Co to tego goscia nie jestem pewien czy on go wezmie, pewnie w koncu fiat zostanie u mnie i poczeka na dohc'a zobaczymy czy bede mial cierpliwosc.
Schil to bedzie w ta sobote.

Ja też się pewno pojawie.

Cytat:
2005-01-12 18:40:23, Toma pisze:
Ja też się pewno pojawie.

A o której ????

a moze polaczymy to ze spotem. W koncu byl planowany na 15.01. A widze ze sporo osob sie wybiera...

pozdrawiam
cybertec

Stasiu, a czemu chcesz sprzedać swojego fiacika?
Taki jest ładniutki. Widuje go prawie codziennie pod PŁ.

Jak się wstrzymasz ze sprzedażą do wiosny to będą razem stały z moją Wawką

Ładnie będą w dwójke wyglądać, dziad i baba

Pozdrawiam
Cosmo

Ja nie wiem jeszcze o której

oki - mam info.
Przezntacja ksiazki odbedzie sie w Hali Expo - a nie sportowej, - bedzie to jakis album FSO , autora dalej nie znam

"Album samochodów FSO"
Jerzego Dembińskiego?????????
To już mam.

Ratman w watku o spocie zaproponowal 16 przed Geantem, wiec moze sie spotkamy wczesniej na Moto-Weteran bazar, a pozniej pojedziemy na spocik przed Geanta. Czyli powiedzmy miedzy 14 a 15, ewentualnie troche wczesniej...ktos jest za??

pozdrawiam
cybertec

Cytat:
2005-01-12 18:41:59, Schil pisze:

A o której ????

Myśle, że gdzieś koło południa.
Ewentualnie moge zastanowić sie nad propozycją cyberteca.

no i jak...wybiera sie ktos na Moto-Weteran Bazar????

pozdrawiam
cybertec

No ja chyba sie pojawie mam dwie wejściówki tylko musze je odebrać.