Jak Można Oszpecić Esperczaka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jechalem przez Dabrowe G i natrafilem na ciekawy okaz Espero zrobilem zdjecie komora

[ wiadomość edytowana przez: cezariusz dnia 2004-12-18 22:10:51 ]
[ powód edycji: poskładałem to do kupy ]

[ wiadomość edytowana przez: cezariusz dnia 2004-12-18 22:11:32 ]

faktycznie kiepsko to wyglada
gdyby byl czerwony to moglby sie nazywac "RED BARON"

Dzieki cezariusz Teraz ma to rece i nogi
pozdrawiamy D&A54495

To moj !!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak mozecie

Cytat:
2004-12-18 22:13:20, cezariusz pisze:
faktycznie kiepsko to wyglada gdyby byl czerwony to moglby sie nazywac "RED BARON"

Cytat:
To moj !!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak mozecie

Zartuje
Ale szczeze mowiac to ciezko ocenic po samym tyle ale chyba jest troche podniesiony
P.S. widywalem gorsze

Red Baron ciekawe kto go pilotowal

MOze gość buduje z bagażnika schody do nieba,,,,haha.
Albo bedzie odfruwał

Jak to kto

Manfred von Richthofen.

i jeszcze jedno wiecie co jest najgorsze na tym zdjeciu?? Ktokolwiek jechal tym Esperakiem jechal bez swiatel a to jest karalne!!! trzeba doniesc to wladzom i ukarac przestepce prawda??

coś mi się wydaje, że właśnie lądował....

Korzystając z tak przepysznej okazji, zademonstruję wam z mojej prywatnej koreańskiej kolekcji najbardziej zjebane Esperaki...
Przygotujcie woreczek na wymioty......

chcecie jeszcze? bo mam jeszcze następne kupy w zanadrzu

i wlasnie dlatego nie podoba mi sie styling..po prostu jak dotad nie widzialem jeszcze zadnego espero ktory mialby cos wiecej niz kosmetyczne zmiany i wygladal przy tym dobrze..

dzięki za fotki ....właśnie wymiotowałem

TOTALNA KUPA, nigdy nie zrozumiem jak można tak niszczyć samochód......

fe fe

Szlag by to trafil!!! Sa gusta i guściki ale żaden Esperowóz nie trafia w mój gust. Zwlaszcza ten ze skrzydłem jak od Cadillacka. Szpecenie aut to chyba jest ich narodowym zamilowaniem czy jak??

ale na 3 fotce podoba mi sie lampa ta boczna tylna przezroczysta supe mi sie podoba a na przedostatniej ten znaczek na nosku esperaka zloty

ech, chłopaki przesadzacie - nie to żebym chciał mieć tak przerobione auto - ale miło jet popatrzeć jak bardzo można zmienić auto - niektóre to nawet nie przypominają esperolota hahahaha. Jedno chyba im przyznacie - chłopaki to mają fantazję - z gustem to już różnie...

PS
Łukasz czekam na dalszą porcję...

PS - pozatym znów mnie zachwyca czystość tych aut - chyba zrobię gwiazdkę mej eperynce i ją umyję, hm a może w serwisie mi ją umyją...

[ wiadomość edytowana przez: elChopin dnia 2004-12-19 10:54:59 ]

[ wiadomość edytowana przez: elChopin dnia 2004-12-19 17:36:21 ]

moze wiece gdzie mozna takie lampy dostac chodzi i o te przzroczyste?

Dżizus kurwa ja pierdole......
Jedno sie nasuwa odrazu - za duza grali w nfs undergrund (pewnie chcieli niec jak najwiecej punktow reputacji )
Ale spojzcie na tego 4 od dolu to nie esperak tylko skyline