| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
unj Espero 1.8 + LPG Endrju zDolnego Śląska-Legnica | 2005-01-16 16:23:42 Witam !
Moj Esperaczek ostatnio odmowil mi posluszenstwa. Przekrecam kluczyk, a tu padaka... jakby akumulator byl rozladowany calkowicie, przekrecam poraz drugi to samo... poraz trzeci, czwarty, piaty... i nic .. az tu po ktoryms razie odpala bez problemu-jakby wszystko bylo ok. Kuna, o sso chozzzi
Taka sytuacja zdarzyla mi sie juz dwukrotnie w odstepie tygodniowym. Dodam, ze mrozu nie bylo i z akumulatorem powinno byc raczej wszystko ok. Czy ktos wie sie dzieje ?
Pozdrawiam Andrzej |
unj Espero 1.8 + LPG Endrju zDolnego Śląska-Legnica | 2005-01-16 20:05:55 Aktualizacja mojej poprzedniej wiadomosci ... przed chwilka zdarzylo mi sie to poraz trzeci
Andrzej |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-01-16 20:47:14 kumpel mial cos podobnego w escorcie i wiem ze przyczyna byl rozrusznik... |
Andik Klubowy Weteran VW B51.9TDI,MK32.0TDCi Szczecin | 2005-01-16 20:51:12 sprawdz klemy, moze ktoras sie poluzowala. Ew. kable elektr, rozrusznik (moze gdzies sie robi zwarcie) |