Kraków!-KRAMBOL NA "Zakopiance"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam nadzieję, że nikt z naszych Drogich Krakowskich Klubowiczów nie brał w tym udziału ?!:
KARAMBOL w Krakowie

Bogdan1 a wiesz , że nie wiele brakowało, by tak się stało.
Ale odpędzam te myśli,,,,,fujjjjjjjjjjjjj.
Pozdrawiam

Pokazali nowy pakiet zdjęć i link już się zmienił :
Nowe zdjęcia z karambolu w Krakowie

niesamowite szczescie ze nikt nie zginal...ten zielonkawy cc nie wyglada za ciekawie

Nawet straż pożarną ściągnęli z Niemiec...

A tak powąznie... ale jatka.. Jak patrzę na tego cienkusia to aż mi się coś robi...

tez wydzialem ten niemicki strazackowoz
ale myslalem ze to jakis prezencik od niemcow ktorym taki zabytek juz nie potrzebny...

Cytat:
2005-01-17 20:52:05, iampinki pisze:
tez wydzialem ten niemicki strazackowoz ale myslalem ze to jakis prezencik od niemcow ktorym taki zabytek juz nie potrzebny...

I tak pewnie jest....a, że farba w Polsce DROGA STRASZNIEEEE więc jak zapłacili za paliwo na dojazd to brakło kasy coby zamalować hitlerowskie napisy

Oglądałem to "zajście" w telewizji
Niestety, ciagle pokutuje głupota i brak wyobraźni
Przecież mgła to nie zjawisko "nadprzyrodzone" i nagle nie spada z nieba na zapierdalających samochodami ludzi

Popieram Heniek , popieram, ale co do lodu to to sam pamiętasz jak się nadźgałem na łuku pod AWFem. Teraz to mi przed tym łukiem noga w kieruku dupy się cofa

Cytat:
2005-01-18 09:17:46, HenBas pisze:
Oglądałem to "zajście" w telewizji Niestety, ciagle pokutuje głupota i brak wyobraźni Przecież mgła to nie zjawisko "nadprzyrodzone" i nagle nie spada z nieba na zapierdalających samochodami ludzi

po raz kolejny głupota wzieła górę a i mgiełka musiała być ładniutka skorao aż 63 wózki skasowane. Szczerze to mi sie odrobinę udało akurat byłem w okolicy i w ostatniej chwili pojechałem do wawki przez kielce.
Pozdrawiam

No ładnie !!!!!!!!!!!! Był w pobliżu i się wiesiek nieodezwał cobyśmy na kawkę wyskoczyli,,,,ech,,,,,,,pomyślunku nieco Riko
Cytat:
2005-01-19 14:43:19, riko pisze:
po raz kolejny głupota wzieła górę a i mgiełka musiała być ładniutka skorao aż 63 wózki skasowane. Szczerze to mi sie odrobinę udało akurat byłem w okolicy i w ostatniej chwili pojechałem do wawki przez kielce. Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2005-01-19 14:46:39 ]

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2005-01-19 14:47:27 ]

Cytat:
2005-01-19 14:45:42, Kiniusia pisze:
No ładnie !!!!!!!!!!!! Był w pobliżu i się wiesiek nieodezwał cobyśmy na kawkę wyskoczyli,,,,ech,,,,,,,pomyślunku nieco Riko [ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2005-01-19 14:46:39 ] [ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2005-01-19 14:47:27 ]

Widzisz i to pewnie przez to że sie nie odezwałem cała ta zadyma, mam nauczkę i następnym razem napewno sie odezwe z gniewem kobiet i kataklizmami nie warto walczyć. Mam nadzieje że mi wybaczysz choć nie wydaje mi sie byś cierpiała na nadmiar wolnego czasu i brak przyjaznych duszy

Cytat:
2005-01-18 12:47:10, IrekPapaj pisze:
Popieram Heniek , popieram, ale co do lodu to to sam pamiętasz jak się nadźgałem na łuku pod AWFem. Teraz to mi przed tym łukiem noga w kieruku dupy się cofa

Irku zapiąłes w bariery?? czy Cie tylko tył wyprzedzał?? ostatnio na rondzie sie wiele dzieje.... duzo plastików lezy...
Dzisiaj na A-4 był mały wypadek... koles zapiął z tył VW Polo... az polówka sie obróciła.. i zatrzymała w barierach... Niemiły widok... Bogus pewnie ma pełne rece roboty...

Wypożyczę Sobie Ciebie Riko jak się zobaczymy. Ciekawe jak wówczas będziesz śpiewał
Cytat:
2005-01-19 14:54:29, riko pisze:
Widzisz i to pewnie przez to że sie nie odezwałem cała ta zadyma, mam nauczkę i następnym razem napewno sie odezwe z gniewem kobiet i kataklizmami nie warto walczyć. Mam nadzieje że mi wybaczysz choć nie wydaje mi sie byś cierpiała na nadmiar wolnego czasu i brak przyjaznych duszy

Cytat:
2005-01-19 21:27:46, Czarek_Rej pisze:
"... Bogus pewnie ma pełne rece roboty..."

Chciałby mieć!....niestety wredny spokój !

Wszyćkie poważniejsze kolizje na które wzywani są niebiescy mają już zaklepaną i ustawioną przez nich "obsługę", "Autostradówka" to już szczególnie!! tym bardziej że to krakowscy policaje i przypieprzają się katowickich pomocy jak tylko można

Idzie zima mam nadzieję że jednak coś się "ruszy".....ale życzę wszystkim SUPER BEZPIECZNEJ JAZDY!!

Hmm może jesteście zbyt surowi dla tych kierowców, w końcu w takich warunkach totalnie nic nie widać! nawet jak jechali powoli czego dowodem jest brak trupów to jeden w drugiego pukał, a to że niektóre autka są mocno skasowane to pewnie wina tirów, no bo w końcu taka masa robi swoje a pewnie żaden z nich nawet nie zachamowa. Ja jestem ciekaw tylko na jakiej podstawie ubezvpieczalnie będę wypłacać odszkodowania, kogo uznają winnym, czy się wymigają i powiedzą że takich brak i kase dostaną tylko Ci którzy mieli AC!?!?!

Cytat:
2005-01-19 21:27:46, Czarek_Rej piszezisiaj na A-4 był mały wypadek... koles zapiął z tył VW Polo... az polówka sie obróciła.. i zatrzymała w barierach... Niemiły widok... Bogus pewnie ma pełne rece roboty...

Niemiły widok ani wydatek, również dla mnie ....

Wracałem akurat z pracy i miałem to nieszczęście (a właściwie szczęście !!!) być o tzw. kilka sekund za nimi - oberwałem w przednią szybę czymś, co jeszcze fruwało w powietrzu nad A4.
To było na wysokości zjazdu z A4 w okolicy AWF -u.
Byłem dzisiaj u "szybiarzy" - zbyt głupie miejsca do klejenia, bo na tej czarnej krawędzi i tuż nad wycieraczką szyby pasażera - łacznie 2 miejsca świeże i mnóstwo innych "kraterów".
Klejenie nie daje pewności zatrzymania pajączków "biegnących" już w głąb szyby
Jjeden "punkt naprawczy" kosztuje tam 50 zeta, więc szkoda mi stówki, gdy za chwilę trzeba będzie i tak wymieniać szybę
A więc wkrótce wydatek - 330 zł za nówkę z wymianą czeka mój portfelik

[ wiadomość edytowana przez: HenBas dnia 2005-01-20 14:00:04 ]

[ wiadomość edytowana przez: HenBas dnia 2005-01-20 14:00:47 ]

Heniu wspólczuje..... lepiej odrazu wymienic... bo z klejeniem to niepotrzebne koszty...