MotoNews.pl

PHONOCAR 2/847

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Dzis i ja mam pytanko.
Wczoraj mi wyniesli z samochodu wiekszosc sprzetu i musze cos wsadzic bo jezdzic bez muzyki w autku sie nie da...
No ale do rzeczy. niestety cierpie na brak gotowki obecnie, wiec zainteresowalem sie tym :PHONOCAR 2/847. Warto czy nie bardzo??
Dzieki za odpowiedzi.

uuu wspolczuje Voy... a gdzie ci wyczyscili autko? duze straty?

Wyrazy współczucia. Może nie kupuj pochopnie i zaczekaj na większe pieniądze, do 600zł można zwrócić uwagę na zestaw Hertz ESK 165 S KIT. Zbiera dość dobre opinie lub poszukać jakiegoś używanego zestawu (w tym przypadku lepiej odsłuchać przed kupnem).

Zycie.....

autko wyczyscili pod blokiem w nocy... straty to jakies 3k zl przynajmniej tak mi sie wydaje + robocizna moja.... dobrze ze wzamcniaczy nie wzieli...

Licz na nasz Policje moze znajda
Musieli cie przyobserwowac ze masz jakies dobre audio... W ciemno by nie poszli

Współczuje Voy

Czy oprócz skradzionego sprzętu poniszczyli autko?

Co od phonocarów to bym nie kupował, nie ma sensu. Chyba ,że planujesz je po miesiącu opchnąć dalej.
Looknij na oferte μ-Dimension mają ostatnio dużo promocji i fajny zestawik za 599zł .Wiem ,że to o wiele więcej niz planujesz ale chyba czasem warto poczekac i kupic cos pożadnego.

MWMBlack zabrali radyjko Kenwood kdc7021(sam panel zostal) zniszczeli cala srodkowa konsole, panele w drzwiach polamali i zabrali moje oczko w glowie glosniczki.... Do tego poniszczyli cale okablowanie i przpalili siedzenie fajka...
Cale szczescie ze niedostali sie do bagaznika...

Witam.
Współczuje straty... zawsze to samo nie dość że są złodziejami to jeszcze paprakami od demolki, ale te cechy w kręgach amatorów szybkiego zarobku cudzym kosztem są nieodzowne . Pozostaje trzymać kciuki za szybkie pozbawienie wolności co w/g mnie bezsprzecznie nastąpi. Miałem też taki przypadek i wreszcie dorwali niebiescy małolata i juz ma wpis do metryki
Ok... sorki za przemyślenia ale jestem emocjionalnie związany z poszkodowanym...
Co do głośniczków myśle ze to dobre rozwiązanie cena/jakość ale zależy jakie to piecyki maja z tym grać (obawiam sie że mogą być słabe 90W-35WRMS mają 2/847), jakie to sprzęty były Twoim oczkiem, oraz jak z perspektywami na flotę potrzebną do nabycia czegokolwiek. Więc moim zdaniem Phonocar'y są bardzo przyzwoite ale może warto posępic na przykład na model 2/826 120W/60WRMS za 210pln'ów floty więcej, bądź też rozejrzeć sie za używanymi z wyższej półki.
Szczerze mówiąc nie mam Phonocar'ów bo trafily mi się od kumpla DLS'y używane ale spokojne i jestem do dziś bardzo zadowolony.
Życzę aby już wkrótce w Twojej bryczce rozbrzmiewał w pełni satysfakcjonujący Cię dźwięk.
Pozdro.