Nowy użytkownik fiata 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam w klubie.Od niedawna jestem sczęśliwym posiadaczem autka fiat 127 Mk1 z 1975 , no i jak to zykle bywa wymaga troche napra ( co w tym wieku wcale nie dziwi ) .Poza tym autko mi się bardzo podoba i mojej rodzinie też
Na dzień dobry zauważyłem kilka wad z których największą jest utrudniona zmiana biegów przede wszystkim wstecznego , a największą zaletą 5 drzwi.Poza tym jesk prawie ok.
Jeżeli ktoś chciałby mi coś doradzić to będę wdzięczny.
Nowy użytkownik" wuwu"

masz fajan wersje chyba jedyna na tym forum Mk1 5 drzwi poprosimy o foteczki !!!

aha i witam nowego ino tak dalej forum sie powieksza

foteczki będą ale w późniejszym terminie

Witamy, witamy
Faktycznie masz coś czego nikt z nas nie ma
Niecodzienna wersja
Mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze spisywać i że w naszym klubie też Ci się spodoba
Pozdrawiam

Witam serdecznie nowego usera

witam ...
mam szczescie a tyle ze nowy klubowicz mieszka pare kilomwtrow ode mnie...a takiej wersji siodemki ze swieczka szukac !!

ja w zasadzie moge sie tez pochwalic posiadaniem wersji special prawie orginalnej....

jak tylko sie spotkam porobie foteczki !!

ciesze sie ze forum zaczyna ozywac....wbrew opini nie ktorych, twierdzacych ze forum Fiat 127-128 umrzes miercia naturalna...

nie damy sie !!

No Treziu....Nie może umrzeć, bo Kajtuś sie stara i zachęca ludzioof i pare innych osób też...127/128 odżywa i będzie wielkie
W końcu coraz więcej ludzi łapie zajawkę na te autka
PZDR