Kontrolka AIR BAG w Lantrze 1996

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Czy ktoś wie jak pozbyć się świecacej knotrolki AIR BAG. Wyimowałem kokpit aby zmienić podświetlenie i po ponownym włożeniu pali mi sie kontrolka AIR BAG. Czy istnieje jakaś "domowa" metoda pozbyća się tego błędu ???

ja musialem do serwisu jechac i sciemniac jak mi sie swiecila bo zrobilem to samo co Ty, miales przekrecony kluczyk kiedy podlaczales przewody do deski i komputer zwariowal.

A ile kosztuje tego typu usługa w serwisie. Gdzie robiłeś ?

Pewnie w serwisie zaplacisz z 50 zl za skasowanie bledu, choc moge sie mylic co do ceny Powodzenia

zgadza się przy odłączonym liczniku jeśli przekręci sie kluczyk to komputer sygnalizuje błąd i skasować go można tylko w serwisie, ja w wawie zapłaciłem 61zł, ale wiem że w niektórych serwisach w mniejszych miastach potrafią zrobić to za darmo, ale to zależy od ludzi, pozdrawiam.

Dzwoniłem do serwisu na Olkuskiej, koszt to 50 zł netto, trzeba bedzie pogdać z mechanikami i moze bez rachunku uda sie zrobic to za 30

Jezeli masz pewnosc ze to z twojej winy ta kontrolka sie zaswiecila(a rozumiem ze tak bylo?) to ja tez bym zalatwial na lewo, bo gorzej by bylo jakby samo od siebie sie wyswietlilo, moglo by to oznaczac jakis problem, a tak to gadaj z mechanikami i zalatw za przyslowiowe "pol litra", powodzenia.

Masz dobry pomysl, zaczne od dobrego alkoholu. A kontrloka swieci sie przezemnie, gdyby bylo inaczej o tego typu rozwiazaniach bym nawet nie myslal. Mimo wszystko na drodze liczy sie przedewszystkim bezpieczenstwo.