Breloczki po białostocku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z racji iż tak wiele dziś wydałem na swoją Ladną postanowiłem zaopatrzeć się w coś dla duszy i oto co znalazłem.

Breloczek po 10zl.

W breloczku zero plastiku cały odlewany na raz z tego co widze zagłębienia pomalowane na czerwono.

Mają je jeszcze dwie sztuki na stacji kontroli pojazdów przy dawnym pzm. na Wierzbowej

Jeżeli można Ciebie prosić o kupno dla mnie takiego brylocza,byłbym bardzo wdzięczny !!
Przesłałbym Tobie pieniądze za brylok i przesyłkę.Info możesz słać na priva.
Z góry dzięki-jeżeli się zgodzisz.

ja chceeeeeeeeee

Spoko ja mam na nocke dzisiaj więc jutro o 8.00 skocze do tego sklepu i zaraz po otwarciu te dwa jeszcze zakosze dla was.

Ja tez mam taki przy kluczykach

thx

czekam

Rano po walkach w urzędzie zajechałem po te breloczki. Kupiłem niestety sztuk 1 :/. Z racji iż stokki pierwszy się do mnie zwrócił więc pierwokup przysługuje jemu. Spokojna głowa pogadałem z klientem. Możliwość zamówienia kilku sztuk jest wporządku i nie ma z tym problemu. Pupa jestem bo nie udało mi się wynegocjować zniżki czyli nadal 10 zł. za sztuke jak coś każdy zainteresowany przelaniem kaski lub kupnem za pobraniem albo czymś w tym stylu niech się zgłasza zobaczymy ile osób reflektuje na taki bajerek.

Stoki..nie dali mi żadnego opakowania do twego breloka także nie zdziw się jak przyjdzie w samoróbnej przesyłce zabezpieczajacej

Vodzu,wielkie dzięki za kupienie mi orginalnego gadzetu ładowskiego a opakowaniem to się niem martw i tak od razu będzie podpięty do kluczyków
Pozdrawiam !!

Jakby coś ci nie pasowało pisz ja tam się nie boje reklamacji najwyżej będe miał w razie jak zgubie

A tak btw. to nie ma sprawy ;]

Jeżeli ktoś jeszcze reflektuje na te breloczki prosze msgi na priva wciągne na liste i jak się zbierze te pare osób to podskocze i zamówie cena 10pln plus koszt przesyłki 5pln.

Zdjęcia breloczka na początku postu

[ wiadomość edytowana przez: -VoDz- dnia 2005-01-12 20:49:55 ]

Jeśli ktoś z Fanów Ładnej, z Wrocławia, chciałby taki breloczek mieć przy swoich kluczykach, to są one do nabycia w sklepie na Kotlarskiej. pozdrówka. Krzysiek

Cytat:
Jeśli ktoś z Fanów Ładnej, z Wrocławia, chciałby taki breloczek mieć przy swoich kluczykach, to są one do nabycia w sklepie na Kotlarskiej. pozdrówka. Krzysiek

Jak znasz podaj cene moze u wa sie bardziej oplaci kupic niz w Białymstoku

Cytat:
2005-01-16 20:50:12, -VoDz- pisze:
Jak znasz podaj cene moze u wa sie bardziej oplaci kupic niz w Białymstoku

Niestety we Wrocku cena ta sama 10 zl