Najgorszy samochód roku 2004 to accent !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak zdecydował zespół TOP GEAR -accent w wersji 3 cylidrowego diesla został nominowany najgorszym samochodem 2004 roku

no ale się narazili ( ale i tak lubię teksty Klarksona )
jak to z nim jest ktoś ma taką wersję ?! -piszcie
d........

E, ja tam się nimi nie przejąłem Program traktuje tylko rozrywkowo Zawsze jechali po Hyundaiu, za to w 5th Gear Hyundai jest oceniany obiektywnie bo nawet wygrał jeden z testów (chyba chodziło o 9 aut z najniższej półki cenowej).

tez to dzisiaj ogladalem
ale przyznam szczerze ze nie znam Accenta w wersji 3 cyl nawet diesel

jest diesel 1.5 CRDi ale to silnik z Renault 1.5dCi i ma 4 cyl

wiec albo tlumaczenie bylo zle abo sam nie wiem

Hehehe własnie miałem o tym napisać. Ten specyficzny humor potrafi rozbawić. Po innych markach "jechali" równie dobrze jak po Accencie.
To jest bardziej show i prowokacja niż obiektywne opinie.

Ja tez bardzo lubie ten program i tylko raz mnie wkurzyl: ten duzy rozmawial z jakims aktorem i nasmiewal sie ten ze gra w filmie w ktorym mowa jest o tym ze amerykanie rozpracowali enigme w '44 i mowi dalej ze przeciez brytyjczycy rozpracowali ja juz w '41. A przeciez wiadomo jest ze to POLACY rozpracowali enigme i przekazali angolom. Oni sa tak zadufani w sobie ze wierze ze w ich szkolach ucza ze to ich dzielo

Kiedyś ogladałem TOP GEAR ,było to dawno 3-4 lata temu! Nie byłem tedy w posiadaniu Scoupe, ale z tego co pamietam(łamany angielski) to mówiono o Scoupe pozytywnie-z jednym ale----"jest to sportowy samochód z niesportowym silnikiem"-mowa o Scoupe Turbo)

prawde mowiac nie ogaldam tego - dla mnie plebania bez dalszego komentarza nastepni co przez krytykowanie mysla ze znajda fanow...

Niech cos pleby znajda z takim wyposazeniem i w takiej cennie...

Accent diesel - to przeciez silnik ktory zostal przyczepiony do accenta dopiero w III generacji... przynajmniej w Polsce nie bylo wczesniej a teraz tez nie wiem czy jest...

Gdzies ich mam komenatrze patrzac obiektynie accent i tak bije polowe swoich rywali...

[ wiadomość edytowana przez: eqs dnia 2005-01-23 18:33:30 ]

Niema sie co denerwowac, ja tez ogladalem ten program i tez bylem zdziwony ze to akurat accent wygral ta kategorie, ale to co oni mowi to trzeba sobie brac na "miekko" i ja tak robie, a program bardzo lubie bo goscie maja bardzo nietypowe i oryginalne pomysly na pzrerozne testy a i niekiedy cos uda im sie powiedziec smiesznego Oni maja inna skale porownawcza, dla nich najlepszym autem jest aston martin DB9, czy jakies audice badz mercedesy z wyzszej polki, dlatego niema co sobie dobierac do glowy ich na to stac a my sie cieszmy z tego co mamy, jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma i ja wcale nie narzekam, a o konkretnych furach lubie poogladac. I to by bylo na tyle tytlem komentarza, pozdrawiam.

poprostu ten program jest prowadzony na luzie i wygrywaja tam auta, które się prowadzącym podobają (nawet nie im wszystkim tylko Clarkssonowi) a program lubie oglądać bo jest bardzo fajnie prowadzony i czasami jakimś fajnym tekstem rzucą

A co do HYUNDAI my i tak wiemy swoje

prawda ze czesto krytykuja tam koreanczykow...ale
testowali kiedys nowego Coupe i podobal im sie!
Dostal pore fajnych pochwal no ale to byl silniczek 2.7 . Bylo to opisywane w kategori najtansze auto sportowe.

W tym samym odcinku był fajny tekst " Jak chcesz sobie kupić samochód terenowy, który nie jest w stanie poruszać się w terenie to kup sobie BMW MX3"
Jadą równo po wszystkich markach, ważne że fajnie się ogląda. Ja sobie do serca nie biorę ich opinii.

Uderz w stół a nożyce się odezwą...
Tak to jest że dopóki jadą po Beemach (nazywanych czasem przez nich meserszmitami ) i po innych furach to się śmiejemy, ale jak walną komentarz na Hyu to się niektórzy obrażają Taka jest rola tego programu, żeby mówić o samochodach inaczej niż w innych programach. Ja np. mam trochę dosyć testów w których pokazuje się same zalety auta a o wadach nie mówi nic albo mówi bardzo mało. Zresztą tak jak to już zostało powiedziane: oni mają inne kryteria, inną skalę porównawczą... A i nawet nie wszystkie brytyjskie wózki chwalą Jadą czasem i po Roverach...

Też to oglądałem...
jeszcze nigdy u nich nie słyszałem pozytywnego zdania na temat Hyundai....

A jednak było inaczej (ktoś już o tym wspomniał). Pozytywnie wypowiadali się o Hyundaiu Coupe i nawet umieścili go na swojej ścianie Cool Cars