Umierająca Argenta i.e

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś wypatrzyłem na osiedlu umierającą Argentę. Nie wiem czy jest do wzięcia, ale jest stan jest straszny, może jednak komuś przydałaby się na części. Czy nawet (to zły pomysł ) do remontu.

POstaram się coś więcej dowiedzieć o tym aucie.

kolejny zlom lepiony na tasmex... argenty lubia tasmex widze nie tylko w malopolsce szkoda ze tyle argent juz szlag trafil... a te pozostale przy zyciu to najczesciej takie jak ta dewasty osiedlowe, kazda szyba inny kolor.. ehhh szkoda szkoda...

Tak zarzuciłem na forum... pomyślałem, że ktoś mógłby po nią przyjechać, na części czy dla gazu. Sam nie wiem. Miałem chwilę słabości do tego Fiata. Tyle tu się piszę o 2.0DOHC, a ona bezapelacyjnie ma coś takiego pod machą i to na szprycy. Właściciel mieszka w bloku na przeciw jej lewych drzwi. Tyle wiem.

nie no dobrze zrobiles... to auto jesli mozna je odkupic moze posluzyc komus jeszcze po remoncie albo byc dawca fajnych czesci... szeroki zawias , stabilizator z tylu, hamulce girling 257mm most 4.1:1 silnik skrzynia gaz ... itp... jak jest za 350 zeta jak moja poprzednia argenta to jade po nia

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-01-27 16:17:11 ]

Fajne te Argenty sa... szkoda ze mnie nie stac... a w ogole ile moze takie cos orientacyjnie kosztowac??

Cytat:
2005-01-27 16:12:01, moch pisze:
(...) Właściciel mieszka w bloku na przeciw jej lewych drzwi. Tyle wiem.

Mochu chyba prawych

ja bym se takie badziewie sprawil chetnie w elpegu i z hakiem do wozenia lawety z padaka. a w srodku zostawilbym taki kurnik, idealny party car

132 clima
argenta tanio

tu macie dwa rarytasy ta argenta za 1500 to niezla propozycja.... kasa jak za malucha

ps: z takim przodem moja argenta nie wyglada lepiej niz ten tasmex z lodzi ale juz na dniach beda nowe lampy..
klik

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-01-27 16:29:47 ]

Hehe jakby ta argenta była za 350 to będę sie z Bartem ścigał do Łodzi

Cytat:
eLMo126 pisze:
Mochu chyba prawych

Prawda, prawda ... co do ceny się rozeznam. Ale nie sądzę, że 350PLN.

Gdzie ona stoi?

swiezo jedna na cesci nabylem... ta jest w porownaniu z tamta w idealnym stanie.... potrzeba komus gratow z argenty??? (uklad napedowy zarezerwowany)

Quattro ja potrzebuje atrape z nowszej wersji... patrz moj post w kupie sprzedam na forum

a listewki chromowane ma w dobrym stanie? potrzebuje kilka prostszych niz moje

te spod okien???

Ta argenta nie jest wcale taka tragiczna,patrząc na te zdjecia.Ciekawe jak chodzi silnik.

Cytat:
2005-01-27 22:10:13, Yoshi81 pisze:
Gdzie ona stoi?

Na Dąbrowie za ryneczkiem, niedaleko przychodni.

[ wiadomość edytowana przez: _szary dnia 2005-01-28 08:47:33 ]

Uderzajcie do stasia, jest przy kasie i mówił że chce fiata

Hehehee - ma Ładną kierownicę

tak quattro chodi mi o listewke "z pod okna" z drwi kierowcy

Cytat:
Yoshi81 pisze:
Gdzie ona stoi?

Spiknijmy się, ja też chcę znać umiejscowienie paru klasyków o których Ty wiesz . Co Ty na to? Już któryś raz proponuję