Autobianchi A112???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanie do znawców w/w. Czy do A112 po faceliftingu (plastikowa atrapa, szerokie tylne lampy) można założyć grill i lampy p. i t. ze starej wersji???

hmmmm.... ja jak tak patrze sobie na fotki to chyba nie bardzo, ale moge sie mylic...... wydaje mi sie ze tu jest podobnie jak z f127 , mk3 nie da sie zrobic na mk2..... chyba ze sie myle, jesli ktos cos teges to niech mnie poprawi

POZDRAWIAM

Pas przedni i tylny trzeba od starszego założyć(wspawać )
Poza tym to prawie to samo
PZDR

Cytat:
2005-02-16 21:13:01, Wujek-Kajtek pisze:
Pas przedni i tylny trzeba od starszego założyć(wspawać ) Poza tym to prawie to samo PZDR

no wlasnie wiec , wydaje mi sie ze z lancia bedzie tak samo...

A112 jest prześliczne !! chciałbym kiedyś mieć takie... obojetnie ktora wersje

Ja bym wolał starszą wersje Jednak jest bardziej stylowy

mi się bardziej ten abarcik podoba

da sie z mk3 zrobic mk2... mowa o 127.. trzeba pozdejmowac plastik i juz

Ale biadolicie. Dla chcącego nic trudnego, młotek, przecinak, szpulka drutu, taśma izolacyjna........ jak o czymś zapomniałem to mnie poprawcie

Ja ostatnio widziałęm we Wrocku malucha udającego Renault 5 turbo. Pomalowany czarnym matem!!!!!!!!

To musiał być madafaka

Tak sobie myślałem, że różnica tkwi tylko w tych plastikach.

Cytat:
2005-02-16 19:55:01, _dOMAN pisze:
hmmmm.... ja jak tak patrze sobie na fotki to chyba nie bardzo, ale moge sie mylic...... wydaje mi sie ze tu jest podobnie jak z f127 , mk3 nie da sie zrobic na mk2..... chyba ze sie myle, jesli ktos cos teges to niech mnie poprawi POZDRAWIAM

no i jednak sie mylilem (co do 127), sami zobaczcie:

mk3

mk2

pas przedni IDENTYKO, co do tylnego jeszcze nie wiem... ale poszukam, bo nurtuje mnie ta sprawa

Jak ktoś chce mieć Autobianchi A112 to jest w Jelczu-Laskowicach kolo wrocka. Pisałem zresztą już o tym

Ale jeszcze chromowane, czy już plastik fantastic??

nie mam pojęcia , nie widziałem. rok prod chyba 75 albo 73

25 lutego 2005
AUTOBIANCHI A112
1975 r., 140 tys. km, 1036 cm3, benzyna, Abarth, czerwony, silnik z 1985 r., zarejestrowany jako składak 1995 r., aktualny przegląd do czerwca 2005 r., OC do czerwca 2005 r., blacharka do remontu, techn. sprawny, w ciągłej eksploatacji
Cena: 1.000 zł

To jest treść tego ogłoszenia