Mocowanie prawego lusterka potrzebne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jakiś ch... złamany skur.... w nocy złamał mi prawe lusterko (z buta pewnie) Ocalała jednak cała ta ruchoma część z lustrem. Połamane jest tylko mocowanie aluminiowe do drzwi i czarna plastikowa osłonka. W związku z tym zapytanie czy komuś nie został ów uchwyt i czarny osłaniający plastik?

Dodatkowo poszukuję plastiku osłaniającego ale z kolei od wnętrza. Jak zdejmowałem resztki mocowania na mrozie to popękała w piz... ta wewntrzna czarna osłonka

Propozycje na mail:
dantech@wp.pl

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-01-22 16:53:37 ]

Oj, niestety musze Cie zmartwic. Niestety praktycznie nie trafiaja sie szkielety. Wlasciwie jedyne co mozna wymienic to sam wklad lusterka, czasami mozna trafic obudowe, ale tez rzadko

Witam

Kupowałem tą wewnętrzna osłonke ostatnio w sklepie internetowym www. czescisamochodowe com. Płaciłem ok 16zł plus koszta wysylki.
Uwaga
Jesli bedziesz zamawaiła ta czesc napisz dodatkowo że ma byc bez tworu w środku. Mnie taka przysłąli i musiałem odesłac spowrotem. Ta z otworem jest dla wersji z ręczną regulacja lusterka
Acha mam prawe mocowanie lusterka z silniczkiem (sprawny). To mocowanie jest lekko pękniete.

pozdrawiam
markus

Dokładniej to całe lusterko ,jego obudowa z silnikami jest okay. Połamali mi tylko metalowy szkielet mocowany do drzwi i plastikową obudowę szkieletu. Jeśli to masz to napisz w jakim stanie i krzyknij kwotę.

Pawol

Dziekuje koledze Aramis - były klubowicz za bebechy lusterka!!